Šta je novo?

Naplata karata i kontrola - [ Beograd Plus,... ]

Moje prijave su postale pasivno-agresivne.

IMG_1682.jpeg

Danas oko 14:45 je na 35-ci vozio neki noviji crveni solać, ali je najava konačno proradila. Posle je pored Pančevca prošao i jedan zglobni BMC na toj liniji.

Danas u katici 2417 na 9 najava je bila bukvalno na max. Ali kontam da mora jer je tramvaj glasan.

Koja je razlika između 44 i 44a ? Ova druga linija na sajtu SJP uopšte ne postoji.

Danas je u Solarisu na liniji 23 displej za najavu bio zamrznut na Stevana Hristića, iako je bus vozio kroz Kneza Miloša iz Vidikovca prema Karaburmi i to stajalište je bilo još kilometrima daleko ispred, a razglas uopšte nije ni radio.

Pre neko vece u solarisu na 85 displej u putnickom salonu iznad vozaca prikazuje sledecu stanicu, a onaj u zadnjem delu ostao na prethodnoj. Zanimljiv setup u svakom slucaju.

Prijavi, ja kad prijavim, uglavnom ih srede za dan ili dva.
Ili samo proradi bandera na koju su zakačeni pa se napune narednu noć. Uglavnom im se samo isprazni baterija.

A ako se misli na neprikazivanje polazaka, blago jezivo je sa privatnicima, ničeg nema u sistemu i vozi ko kako hoće.

Danas je u jedva dočekanom zglobnom Solarisu na 37 radio displej sa najavom, ali se razglas nije čuo.

Gledao sam par ljudi da se izgube u bespotrebno ubačenom koraku izbora plaćanja karticom ili IPS-om, pa ne kliknu opciju već samo prislone karticu kad izaberu vrstu karte. A i kad se izabere opcija za karticu, aparat često baguje pa treba i do minut da aktivira procesor kartice (i stoji na nekom random belom ekranu). Pa proveri samo da si iskliktao sve. @Vinča307

Gledao sam par ljudi da se izgube u bespotrebno ubačenom koraku izbora plaćanja karticom ili IPS-om, pa ne kliknu opciju već samo prislone karticu kad izaberu vrstu karte. A i kad se izabere opcija za karticu, aparat često baguje pa treba i do minut da aktivira procesor kartice (i stoji na nekom random belom ekranu). Pa proveri samo da si iskliktao sve. @Vinča307
Jesam naravno, ali kada prislonim karticu, prosto se ništa ne desi.

Не знам да ли је неко испратио али поменућу,
Гроцка и Бегаљица су по овом новом систему у Зони Б, међутим у Гроцкој су на стајалиштима у улици Вучка Милићевића поставили пар нових табли које су у ознаци зоне А.
Обратим се секретаријату у вези тога, добијем одговор да се обратим бг наплати, обратим се бг наплати преусмере ме на секретаријат. Ко кога јебе овде?

Ти си бар добио одговор СЈП, мени нису одговорили на 15 мејлова.

Vrh