Šta je novo?

Naplata karata i kontrola - [ Beograd Plus,... ]

Не знам да ли је неко испратио али поменућу,
Гроцка и Бегаљица су по овом новом систему у Зони Б, међутим у Гроцкој су на стајалиштима у улици Вучка Милићевића поставили пар нових табли које су у ознаци зоне А.
Обратим се секретаријату у вези тога, добијем одговор да се обратим бг наплати, обратим се бг наплати преусмере ме на секретаријат. Ко кога ***е овде?
Ja mislim oni nas... I to sa uživanjem 😁

Da se malo vratimo u 2011 godinu 😁
1000014129.jpg

Zašto genijalci još uvek nisu uveli najavu stajališta u Kumozdrazu, nego ona krene tek od stanice Jovana Bijelića? Očigledno nisu uvodili dok su sve linije držali privatnici, ali sad i kod njih ima najava kao u ovom Ldm Bmc-u, a još je sad i Gsp na 25. Vrlo moguće da su prosto zaboravili da ubace u sistem.

Jeste, primetio sam i ja. Tamo gde su išli privatnici, tu najava ne radi. Ako privatnik deli stajalište za linijom koju drži GSP, tu radi. Sad treba da ubace u sistem i sva stajališta privatnika takođe. Ja se samo nadam da će to brzo ispraviti, a ne da imamo polovičnu najavu stajališta. Ima u aplikaciji prijava za glasovnu najavu, pa prijavljujte. Ja jesam par puta i uvek su mi prihvatili case.

Sent from my RMX3710 using Tapatalk

Jeste, primetio sam i ja. Tamo gde su išli privatnici, tu najava ne radi. Ako privatnik deli stajalište za linijom koju drži GSP, tu radi. Sad treba da ubace u sistem i sva stajališta privatnika takođe. Ja se samo nadam da će to brzo ispraviti, a ne da imamo polovičnu najavu stajališta. Ima u aplikaciji prijava za glasovnu najavu, pa prijavljujte. Ja jesam par puta i uvek su mi prihvatili case.

Sent from my RMX3710 using Tapatalk
nema najave ni u Mirijevskom bulevaru.

Ја мислим да је у овом моменту најидеалније решење за јавни превоз да се смарт дисплејеви замене и офарбају у плаву боју, не желимо комунистичке црвене боје. 😃

Не знам да ли је неко испратио али поменућу,
Гроцка и Бегаљица су по овом новом систему у Зони Б, међутим у Гроцкој су на стајалиштима у улици Вучка Милићевића поставили пар нових табли које су у ознаци зоне А.
Обратим се секретаријату у вези тога, добијем одговор да се обратим бг наплати, обратим се бг наплати преусмере ме на секретаријат. Ко кога ***е овде?
Стигао одговор из секретаријата:
Поштовани,

Правилником о тарифном систему у јавном линијском превозу путника на територији града Београда (''Службени лист града Београда'' број 30/2023 и 54/2023), прописано је да је ИТС зонски тарифни систем са две тарифне зоне А и Б.

У члану , између осталог, стоји:

Последње стајалиште у зони А

Прво стајалиште у зони Б

Пут за Заклопачу

Усек /Шумадијска/

Такође, на адреси https://www.bgprevoz.rs/linije/red-voznje/smer-a/302 можете погледати трасу линије 302 са припадајућим зонама (слика у прилогу), односно видети да сва стајалишта јужно од државног пута IIБ реда ознаке 347 (веза са државним путем 149 - Врчин - Заклопача - Бећарево Брдо,) припадају зони Б.

Стајалишни стуб ће бити замењен благовремено, у складу са предвиђеном динамиком.

Proradio razglas u 46, to je prvi privatnik sa najavom kojim sam se vozio. 37 Je dobila najavu tek nakon što je linija ponovo predata GSP-u.
jel najava radila normalno bez prekida? Inače danas u solarisu na 37 je najava radila i tamo gde je pre bio samo privatnik(stanice Marička i Janković Stojana). Pošto ovde neko reče da tamo gde pre bio privatnik a sad Gsp, najava ne radi. (Mirijevski bulevar)

jel najava radila normalno bez prekida? Inače danas u solarisu na 37 je najava radila i tamo gde je pre bio samo privatnik(stanice Marička i Janković Stojana). Pošto ovde neko reče da tamo gde pre bio privatnik a sad Gsp, najava ne radi. (Mirijevski bulevar)
Vozio sam se samo 3 stanice od Galerije do Mostara, razglas se čuo bez prekida i zakašnjenja, bus jedino nema unutrašnji displej sa tekstualnom najavom stanica.

Некад је најава напорна, данас у Стрелином возилу је била одврнута да пробија уши, са све пропратним зујањем после изговорене станице. Неким путницима је баш засметало. Интересантно, без обзира на активну најаву и укључен уређај код возача, то возило се није видело на апликацији.

Некад је најава напорна, данас у Стрелином возилу је била одврнута да пробија уши, са све пропратним зујањем после изговорене станице. Неким путницима је баш засметало. Интересантно, без обзира на активну најаву и укључен уређај код возача, то возило се није видело на апликацији.
polako, sve jedno će uskoro da je skroz utišaju da im ne smeta... Ne sećam se kad sam ušao u GSP autobus a da je najava bila kao na početku da se lepo čula... Sad ga utišaju da bolje i da je nema

Vrh