Šta je novo?

Naplata karata i kontrola - [ Beograd Plus,... ]

Не знам да ли је неко испратио али поменућу,
Гроцка и Бегаљица су по овом новом систему у Зони Б, међутим у Гроцкој су на стајалиштима у улици Вучка Милићевића поставили пар нових табли које су у ознаци зоне А.
Обратим се секретаријату у вези тога, добијем одговор да се обратим бг наплати, обратим се бг наплати преусмере ме на секретаријат. Ко кога јебе овде?
Ja mislim oni nas... I to sa uživanjem 😁

Da se malo vratimo u 2011 godinu 😁
1000014129.jpg

Zašto genijalci još uvek nisu uveli najavu stajališta u Kumozdrazu, nego ona krene tek od stanice Jovana Bijelića? Očigledno nisu uvodili dok su sve linije držali privatnici, ali sad i kod njih ima najava kao u ovom Ldm Bmc-u, a još je sad i Gsp na 25. Vrlo moguće da su prosto zaboravili da ubace u sistem.

Jeste, primetio sam i ja. Tamo gde su išli privatnici, tu najava ne radi. Ako privatnik deli stajalište za linijom koju drži GSP, tu radi. Sad treba da ubace u sistem i sva stajališta privatnika takođe. Ja se samo nadam da će to brzo ispraviti, a ne da imamo polovičnu najavu stajališta. Ima u aplikaciji prijava za glasovnu najavu, pa prijavljujte. Ja jesam par puta i uvek su mi prihvatili case.

Sent from my RMX3710 using Tapatalk

Jeste, primetio sam i ja. Tamo gde su išli privatnici, tu najava ne radi. Ako privatnik deli stajalište za linijom koju drži GSP, tu radi. Sad treba da ubace u sistem i sva stajališta privatnika takođe. Ja se samo nadam da će to brzo ispraviti, a ne da imamo polovičnu najavu stajališta. Ima u aplikaciji prijava za glasovnu najavu, pa prijavljujte. Ja jesam par puta i uvek su mi prihvatili case.

nema najave ni u Mirijevskom bulevaru.

Ја мислим да је у овом моменту најидеалније решење за јавни превоз да се смарт дисплејеви замене и офарбају у плаву боју, не желимо комунистичке црвене боје. 😃

Не знам да ли је неко испратио али поменућу,
Гроцка и Бегаљица су по овом новом систему у Зони Б, међутим у Гроцкој су на стајалиштима у улици Вучка Милићевића поставили пар нових табли које су у ознаци зоне А.
Обратим се секретаријату у вези тога, добијем одговор да се обратим бг наплати, обратим се бг наплати преусмере ме на секретаријат. Ко кога јебе овде?
Стигао одговор из секретаријата:
Поштовани,

Правилником о тарифном систему у јавном линијском превозу путника на територији града Београда (''Службени лист града Београда'' број 30/2023 и 54/2023), прописано је да је ИТС зонски тарифни систем са две тарифне зоне А и Б.

У члану , између осталог, стоји:

Последње стајалиште у зони А

Прво стајалиште у зони Б

Пут за Заклопачу

Усек /Шумадијска/

Такође, на адреси https://www.bgprevoz.rs/linije/red-voznje/smer-a/302 можете погледати трасу линије 302 са припадајућим зонама (слика у прилогу), односно видети да сва стајалишта јужно од државног пута IIБ реда ознаке 347 (веза са државним путем 149 - Врчин - Заклопача - Бећарево Брдо,) припадају зони Б.

Стајалишни стуб ће бити замењен благовремено, у складу са предвиђеном динамиком.

Proradio razglas u 46, to je prvi privatnik sa najavom kojim sam se vozio. 37 Je dobila najavu tek nakon što je linija ponovo predata GSP-u.
jel najava radila normalno bez prekida? Inače danas u solarisu na 37 je najava radila i tamo gde je pre bio samo privatnik(stanice Marička i Janković Stojana). Pošto ovde neko reče da tamo gde pre bio privatnik a sad Gsp, najava ne radi. (Mirijevski bulevar)

jel najava radila normalno bez prekida? Inače danas u solarisu na 37 je najava radila i tamo gde je pre bio samo privatnik(stanice Marička i Janković Stojana). Pošto ovde neko reče da tamo gde pre bio privatnik a sad Gsp, najava ne radi. (Mirijevski bulevar)
Vozio sam se samo 3 stanice od Galerije do Mostara, razglas se čuo bez prekida i zakašnjenja, bus jedino nema unutrašnji displej sa tekstualnom najavom stanica.

Некад је најава напорна, данас у Стрелином возилу је била одврнута да пробија уши, са све пропратним зујањем после изговорене станице. Неким путницима је баш засметало. Интересантно, без обзира на активну најаву и укључен уређај код возача, то возило се није видело на апликацији.

Некад је најава напорна, данас у Стрелином возилу је била одврнута да пробија уши, са све пропратним зујањем после изговорене станице. Неким путницима је баш засметало. Интересантно, без обзира на активну најаву и укључен уређај код возача, то возило се није видело на апликацији.
polako, sve jedno će uskoro da je skroz utišaju da im ne smeta... Ne sećam se kad sam ušao u GSP autobus a da je najava bila kao na početku da se lepo čula... Sad ga utišaju da bolje i da je nema

Прорадио је унутрашњи дисплеј у једном Спораћевом Контејнеру. Исписује Технички факултети. Пријављен на ЕКО1, ради на 56.

Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока

Konačno Linein BMC P26812 na 33 je dobio kompletnu zvučnu najavu sve do Kumodraža. Međutim mana je što je tiha, kao i u većini vozila. Vozačima treba zabraniti da smanjuju zvuk najave, ovako bolje i da ne radi kad se jedva čuje...

Vrh