plazacicmilos
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 13.06.2019.
- Pohvaljen
- 2.112
Moje prijave su postale pasivno-agresivne.
to je onaj dotični što vozi popodne. Izloguje se i boli ga uvo. Ovaj bus se prepodne uredno prikazuje pre podne.
Aaaa, isti onaj što žuri kući na Vračar, a mora jadan u garažu u Obrenovac, pa skrati sebi 6 poslednjih polazaka. Da, da.to je onaj dotični što vozi popodne. Izloguje se i boli ga uvo. Ovaj bus se prepodne uredno prikazuje pre podne.
Dajte podatke, svaka prijava znači... Pa sa prijavimo to kao savesni građaniAaaa, isti onaj što žuri kući na Vračar, a mora jadan u garažu u Obrenovac, pa skrati sebi 6 poslednjih polazaka. Da, da.
takođe u 3276 i 3284 na 18.svakome je najava bila na. minimumu
Ili samo proradi bandera na koju su zakačeni pa se napune narednu noć. Uglavnom im se samo isprazni baterija.Prijavi, ja kad prijavim, uglavnom ih srede za dan ili dva.
Jesam naravno, ali kada prislonim karticu, prosto se ništa ne desi.Gledao sam par ljudi da se izgube u bespotrebno ubačenom koraku izbora plaćanja karticom ili IPS-om, pa ne kliknu opciju već samo prislone karticu kad izaberu vrstu karte. A i kad se izabere opcija za karticu, aparat često baguje pa treba i do minut da aktivira procesor kartice (i stoji na nekom random belom ekranu). Pa proveri samo da si iskliktao sve. @Vinča307