Znači i kod privatnika kreće ugradnja najave konačno.Beobusova najnovija akia na liniji 50 je dobila najavu stajališta
Sent from my RMX3710 using Tapatalk
jel znaš možda koji garažni broj?CLC-ova Akia na 511 takođe ima najavu stajališta.
Sent from my RMX3710 using Tapatalk
Nisam zapamtio.jel znaš možda koji garažni broj?
Vozačima treba ukinuti mogućnost podešavanja jačine zvuka najave, jer ima vozača kojima smeta, pa smanje da se skoro ništa ne čuje. Po meni bi trebalo da im se ukine ta mogućnost i da u svim vozilima bude ista jačina zvuka.Super, znači ništa od najava stanica u Beogradu i pored silnih para
i duewag 2622 na 12LPočela glasovna najava stajališta i kod tramvaja ! Tačnije, dobila ju je katica 348
Odavno je počela, meni se čini da mi u skoro svakom tramvaju radila najava, ali ne obraćam toliko pažnju na to pa nisam merodavanPočela glasovna najava stajališta i kod tramvaja ! Tačnije, dobila ju je katica 348
Ja se nadam da će kod privatnika da proradi od 1.10 ili makar do nove godine.Odavno je počela, meni se čini da mi u skoro svakom tramvaju radila najava, ali ne obraćam toliko pažnju na to pa nisam merodavan
Falim te bože da su krenuli, ja sam je do sada čuo samo u CAF-ovima koji su oduvek imali nezavisni sistem najave čak i u vreme BusPlusa.Počela glasovna najava stajališta i kod tramvaja ! Tačnije, dobila ju je katica 348
Ne. http://www.gspns.co.rs/nsmart-o-sistemuKakav je sistem naplate karata u NS jel kao u Beogradu ili drugacije?
Не треба ништа,уђеш са стране Јурија Гагарина и нико не тражи ништа.Da li neko zna šta je potrebno da se uđe na perone 13-20 za prigradski? Postoje li neke propusnice ili je dovoljna dnevna karta za zonu C?
A displej?Najnovija cvrčkova akia P21050 na 70 dobila glasovnu najavu.
neA displej?