Šta je novo?

Naplata karata i kontrola - [ Beograd Plus,... ]

I za ovo je kriv GSP haha

 
Izgleda da ipak vozač diktira glasnoćnu najave. Baš lepo :rolleyes:
IMG_8656.png
 
Super, znači ništa od najava stanica u Beogradu i pored silnih para
Vozačima treba ukinuti mogućnost podešavanja jačine zvuka najave, jer ima vozača kojima smeta, pa smanje da se skoro ništa ne čuje. Po meni bi trebalo da im se ukine ta mogućnost i da u svim vozilima bude ista jačina zvuka.
 
Ja se slabo vozim gradskim prevozom, juče sam čak zaboravio da od Banjice ka Avali više ne kreće zona 2... Nego da je sve sad zona 1

Mislim znao sam to, al zaboravio...

Juče se malo provozao... Nemam kredita na telefonu i odem do vozača, pitam da kupim kartu, platnom karticom... On mi kaže pa jel radi uređaj. Ja kažem ne radi. I obrisao rukavom prašinu koja se nakupila. Zatim ga uključio i pojavilo se "power off" nije napunjen i ugasio se uređaj... I ja mu kažem "power off" i on mi reče "ništa, bio si (da kupiš kartu)". Dakle sve je u redu ako uđe kontrola..

U povratku na 25P njemu uređaj nije ni povezan bio nego sa strane uz prozor ga drži kao u špajzu zabačen negde na gomili drugih stvari, dobro mu nije kao tegla ajvara pored 😆 i kaže sedi i ne brini...

Tako da eto... Prošao sam da ne platim u oba smera... Mogli bi malo ažurnije sa tim aparatima za naplatu ako već unapređuju kontrole nije zgoreg da im ti aparati rade...
 
Trebalo bi da rade jer mi je frka kad mi telefon ostane na 1-2% i ako se ugasi, nemam dokaz da sam platio kartu i mogu da mi pišu kaznu.
 
Најнормалније би било да сваки аутобус има уређај за продају карата који ради, чак не би било лоше да буде два, ако један не ради, други можда ради.
Мој предлог је такође да на нека доста прометна стајалишта и велике окретнице ставе апарате за продају карата, евентуално неку варијанту која прима кеш.
Ја не знам јел игде има систем градског превоза као што је наш где је карту изазов купити ако немаш кредита или батерије на телефону.
 
Da li neko zna šta je potrebno da se uđe na perone 13-20 za prigradski? Postoje li neke propusnice ili je dovoljna dnevna karta za zonu C?
 
Vrh