Ponovo radi i FB, nakon 2 godine pauze.
Ја сам прочитао да BusLogic свакодневно ради на унапређењу сервиса и тачности свих података. Тако барем одговарају на сваку примедбу.Primetno je da sad ni glavna aerodromska linija (72) nema status u aplikaciji i na displejima, jer je vozi Strela bez opreme. Ovo ne bi bilo toliki problem da ne ide na pola sata.
Takođe, šta ostali privatnici koji još davno imaju ugrađenu opremu čekaju... Samo strela ugrađuje najavu stajališta za sada...Conecto 70293 na 708 dobio zvučnu najavu. Samo mi nije jasno zašto vozila sa poteza 600 i 800 već nisu dobila najavu. Na potezu 700 izgleda da vozilo odmah po dobijanju opreme odmah dobije najavu. Stvarno mi nisu jasni.
Logično.Samo strela ugrađuje najavu stajališta za sada...
Нажалост нису поуздане и ја их користим само за навигацијуSrećom pa se sve izmene trasa linija prikazuju na gugl mapama.
Pogledajte prilog 207399
Pogledajte prilog 207400
a pola ne možeš da čuješ od ljudi koji se deru kad pričaju. U svim higerima u kojim sam se vozio je prilično glasna kao i u strelinim conectima.Dok u 90% vozila se jedva čuje, samo čuješ neko mumlanje u pozadini.
Mozda jedino eventualno povezu displejeve na remontovanim Katicama ukljucujuci i onu koja radi samo na sestici.Počela je najava i u Katicama, zaboravih da pogledam GB, ali najava radi.
Nema displeja i očigledno da nisu ni prioritet za ugradnju na njima.