Šta je novo?

Naplata karata i kontrola - [ Beograd Plus,... ]

Aplikacija RIP.
Screenshot_20240729_054909.jpg
Screenshot_20240729_054844.jpg
Screenshot_20240729_054823.jpg

Занима ме ко ли је само натерао господу из секретаријата да се активирају на инстаграму,то ми је онако чудно било толико неактивни и тек сад се активирали.

Pa s obzirom da bukvalno su privatizovali GSP davanjem trocifrenih linija i dela dvocifrenih moraju malo više da rade na propagandi da odbrane neodbranjivo. Nije mi ih žao.

Primetno je da sad ni glavna aerodromska linija (72) nema status u aplikaciji i na displejima, jer je vozi Strela bez opreme. Ovo ne bi bilo toliki problem da ne ide na pola sata.
Ја сам прочитао да BusLogic свакодневно ради на унапређењу сервиса и тачности свих података. Тако барем одговарају на сваку примедбу.

Conecto 70293 na 708 dobio zvučnu najavu. Samo mi nije jasno zašto vozila sa poteza 600 i 800 već nisu dobila najavu. Na potezu 700 izgleda da vozilo odmah po dobijanju opreme odmah dobije najavu. Stvarno mi nisu jasni.:unsure:

Conecto 70293 na 708 dobio zvučnu najavu. Samo mi nije jasno zašto vozila sa poteza 600 i 800 već nisu dobila najavu. Na potezu 700 izgleda da vozilo odmah po dobijanju opreme odmah dobije najavu. Stvarno mi nisu jasni.:unsure:
Takođe, šta ostali privatnici koji još davno imaju ugrađenu opremu čekaju... Samo strela ugrađuje najavu stajališta za sada...

Sent from my RMX3710 using Tapatalk

A i za navigaciju postoje bolje mape, Openstreetmaps, waze.....
Recimo divlji legalizovani taksi, pardon pomoć na putu app prikazuje put od Vračara do Vidikovca preko Sajma, Ibarske koji je duži 4 km nego preko Autokomande, Dedinja, Lisičijeg potka i Rakovice. Oni koriste gugl mape.

ja sam 100 posto siguran da to vozač smanji zvuk, pošto u nekim trolama je normalne jačine a negde jako tiho.

Kako platiti gradske prevoz Ako nemaš postpaid? Aparat koji je u busu ne očotava kartice i odbija IPS nalog (verovatno loše formatiran QR kod)

Prilozi

• C24A1272-AC29-4645-AB78-D612BF83F52E.jpeg
    C24A1272-AC29-4645-AB78-D612BF83F52E.jpeg
    19,8 KB · Pregleda: 82
Ako bi ikada krenuli to rutom, što je u rangu od malo verovatno do nemoguće, jedino bi mogli 2409 povezati pošto taj poseduje Novatronic ekrane koji imaju kontrolere koji su u Solarisima, BKM-ovima itd... Goše teško, to ima BUSE a verujem da je to za njih misaona imenica, iako može lepo da se poveže. Ipak su navikli na Novatronic. A da je malo volje, ceo ovaj novi sistem bi bio u svim vozilima još od prošle godine, ali šta ćeš, živimo u idiotlendu.

Onda neću da platim jer ne može mi protivustavno tražiti da imam postpaid broj. I ne želim da ga imam da me pljačkaju operateri.
Omogući iednostavni sistem naplaye koji radi i nema problema, platiću

Имаш могућност уплате преко банковне картице кроз апликацију било као допуну налога, било као једнократну уплату за тражену карту (50 рсд, 120 рсд...).

Vrh