Bulbulderac17
Advanced
Zna li neko kako će ove table biti povezane na mrežu? U evropskim gradovima je tu uglavnom antena koja je povezana preko GPRSa.
Упс, сад траже да отворим папир. Као, нису они дужни да узимају папир у руке. Хтедох да им понудим да им скувам и кафу, али контролорка је одбила. Наравно, нисам отворила папир, морала је сама то да уради.Danas je radila kontrola u busu 37. Dva kontrolora+1 beli. Putnici su pokazivali mobilni, a mene su odbili da kontrolišu iako sam insistirala. Ovo mi se drugi put dešava.
Ko hoće da se švercuje savetujem da uzme prazan papir A4, da ga presavije na 4 dela i da ga tako pruži kontroli.
Ja sam naravno imala pravi papir potvrdu, ali kontrola beži od nje kao djavo od krsta i gleda me kao da sam pokazala diplomatski pasoš i opet kaže: znamo mi to, ne treba da gledamo.
Иста као и код солоKoja je boja zglobnog autobusa?
Zašto minibusi gradskog saobraćaja i E minibus linije imaju istu boju?
Pogledajte prilog 177193
Tako izgleda dnevna koja izadje iz onog aparata u autobusu kad se plati platnom karticom.
Svaka karta će imati QR kod kako bi mogli da imamo kontrolu pristupa na stanicama BGvoza a sutra i metroa.
SMS karta takođe važi do kraja dana. Baš sam primetio razliku i pomislio kako nije fer, a verovatno niko nije ni testirao ni skontao.Možda nisam ispratio, primetio sam ovo. Dnevna sa tog “validatora” važi do kraja dana. Kupujem preko aplikacije redovno dnevnu kartu koja traje 24 časa.
Pogledajte prilog 177885
Link koji vodi na web stranicu sa QR kodom, onda će ostati samo manjina bez pametnih telefona koja bi se obraćala radniku na stanici, a to nije toliko strašno jer ne bi bilo previše učestalo. Meni je to prvo palo na pamet.Ал како ће путем смс-а да стиже QR код? Мислим није немогуће наравно али финансијски неисплативо
Ovo je svako normalan mogao da predvidi još i pre nego što je uvedeno.Naleteo sam na ovaj kartomat i bas sam hteo da ga probam i prozali transakcija kad ono nema papira . Vozač ovo jelte ne može da rešava u sred vožnje i tako sam ostao bez 50 dinara. Ekstra sistem iskreno. Zato sam više voleo busplus mastercard sistem koji ne zahteva papir.