relja
Professional
- Učlanjen(a)
- 13.12.2006.
- Pohvaljen
- 18.826
A na stajalištima i dalje stoje SMS kodovi za proveru dolaska vozilaBilo bi glupo da ne vrate kodove i da iskoriste to
A na stajalištima i dalje stoje SMS kodovi za proveru dolaska vozilaBilo bi glupo da ne vrate kodove i da iskoriste to
ja imam slip od zadnje uplate pa znam da sam samo 1 otkucao i znam iznos jel sam racunao.Ali se obrisalo skoro.Da li uopste postoji nacin da se proveri stanje na karticima? to treba traziti od kentkarta.
Bas zbog ovakvih situacija je firmu lako otvoriti ali procedura zatvaranja je nekoliko meseci. A kentkart nek se ganja sa gradom zbog raskida ugovora.
i IOS je down proverio sad ovde makar otvori do stanica.Inače, ne radi aplikacija na Androidu od jutros... Nisu mogle da se vide stanice, sada kada se otvori stoji logo Beograd + i to je to.
Bilo je lepo dok je trajalo
Isti problem i kod mene, ne postoji na mapi uopšte, koje god stajalište da ukucam. Oslanjam se na red vožnje i procenu dolaska, pa tako znam da mu treba oko 13 min do Trga sa Dunav staniceJa liniju 44 ne vidim nigde na aplikaciji, tj, nema je na stanicama na kojima treba da se prikaže. Jel može još neko pogelda da li je samo kod mene problem?
Radim u državnoj bolnici, i pošto sam u junu bio na odmoru, dakle radio sam 4 dana, uplatili su mi za prevoz 420 din, tj 105 din po danu. Pitao sam ih kako računaju, kažu sms za dolazak na posao 52,5 din i za odlazak 52,5 din, dakle 105 din po danu,pošto nema markice za pola meseca. Da li je to po zakonu ili nije, treba proveriti.Za juli i avgust smo dobijali polumesečne karte u prosveti (prva polovina jula i druga polovina avgusta).
Sada dobijamo za ceo mesec jer vrv nisu napravili sistem za naplatu pola meseca.
ako je palo zbog utakmice koja ima i na yt fk prenosi to je mana plaforme.Posto kazes mrtva trka ali necemo u offtopic.Mrtva trka između Android Beograd Plus i Arena Cloud...
Ma nije pala danas zbog utakmice.ako je palo zbog utakmice koja ima i na yt fk prenosi to je mana plaforme.Posto kazes mrtva trka ali necemo u offtopic.
Sta se obrisalo?ja imam slip od zadnje uplate pa znam da sam samo 1 otkucao i znam iznos jel sam racunao.Ali se obrisalo skoro.
Meni je aplikacija ceo dan radila bez prestanka.I dalje isto za BG+... I dalje mrtav.
papir taj se skoro obrisao ali kad se nazire vidi se iznos ako ne mogu da ocitaju.Sta se obrisalo?
To svakako ne moze da posluluzi kao nikakav dokaz, jedini dokaz se nalazi u bazama kentkartapapir taj se skoro obrisao ali kad se nazire vidi se iznos ako ne mogu da ocitaju.
Meni je ludilo da se aplikacija testira dok u sebi sadrži plaćanje platnim karticama ili bilo kakvo plaćanje.