belgrey":1uctusk3 je napisao(la):Na osnovu ove epizode, mislim da je unutar bus plus sistema postignut dogovor da se validacija zvanično još ne ukida ali da se ignoriše, tj. da kontrolori "gledaju kroz prste" nama mesečarima.
Do izbora...
belgrey":1uctusk3 je napisao(la):Na osnovu ove epizode, mislim da je unutar bus plus sistema postignut dogovor da se validacija zvanično još ne ukida ali da se ignoriše, tj. da kontrolori "gledaju kroz prste" nama mesečarima.
Dragan77":vbiaatcc je napisao(la):Prvo, to za 6 meseci se samo prica da bi ljude smirili pred izbore, ne verujem da im je namera da ukidaju validaciju, rekao sam zasto. Jedino ako to postane politicko, a ne ekonomsko pitanje pa neko radi politickog profita kasnije ukine validaciju na gradskom nivou.
Realno formiranje cena i jeste u interesu korisnika JGP-a. Ako se penzioneri voze previse, a besplatno im je treba im ograniciti broj ulazaka i sl. tako je svuda, a to se zna, i moze ograniciti samo validacijom. Ako penzioneri kao do sada ovako budu "divljali" po prevozu, u smislu stvarno neverovatnog broja nepotrebnih voznji u vidu kampovanja po svim radnjama na teritoriji Beograda po celi dan, a to je pri tom besplatno, meni to kao zaposlenom ne odgovara jer oni to rade na moj racun. Studentima su, takodje, prevelike beneficije, nikada nije bila ovoliko jeftinija u odnosu na zaposlene, bar dok sam ja studirao.Ako ce da im odrze nisku cenu, onda marsuta fakultet dom je sasvim dovoljna, a ostatak plati. Sve to se moze samo validacijom.
Ne razumem to insistiranje na tome "ako me razumes". Ako te razumem, razumem te, ako ne, nikom nista.
direktor":2bwj389n je napisao(la):Moram da ispricam situaciju sa zelenjaka stoji 10 buseva od linjija poteza 700 preko 15 do 72 .Covjek blizu 60 god ulazi u svaki bus redom na 3 vrata valdira se izlazi na 2 vrata i tako sve i jedan bus na kraju ulazi u 72 i ne valdira se i mrmlja oni ce mene pratiti :lool: :lool:
Dragan77":1e6h2ihn je napisao(la):Prvo, to za 6 meseci se samo prica da bi ljude smirili pred izbore, ne verujem da im je namera da ukidaju validaciju, rekao sam zasto. Jedino ako to postane politicko, a ne ekonomsko pitanje pa neko radi politickog profita kasnije ukine validaciju na gradskom nivou.
Realno formiranje cena i jeste u interesu korisnika JGP-a. Ako se penzioneri voze previse, a besplatno im je treba im ograniciti broj ulazaka i sl. tako je svuda, a to se zna, i moze ograniciti samo validacijom. Ako penzioneri kao do sada ovako budu "divljali" po prevozu, u smislu stvarno neverovatnog broja nepotrebnih voznji u vidu kampovanja po svim radnjama na teritoriji Beograda po celi dan, a to je pri tom besplatno, meni to kao zaposlenom ne odgovara jer oni to rade na moj racun. Studentima su, takodje, prevelike beneficije, nikada nije bila ovoliko jeftinija u odnosu na zaposlene, bar dok sam ja studirao.Ako ce da im odrze nisku cenu, onda marsuta fakultet dom je sasvim dovoljna, a ostatak plati. Sve to se moze samo validacijom.
Ne razumem to insistiranje na tome "ako me razumes". Ako te razumem, razumem te, ako ne, nikom nista.
StudentLL":20pliqdw je napisao(la):Meni je lepse i laksne da dopunim karticu na svakoj trafici nego da cekam u redovima na nekim usranim gsp metalnim kutijama koje se nalaze u zavucenim sokacima i pijacama. Ne moram da prebiram u koji sam dzep stavio glupi sareni papiric kada krenem da ih stavim u glupe plastificirane kartice i upisujem onaj glupi broj na iste. A i mnogo volim kako one masinice kazu ping kad prislonim
Dragan77":sq3ia2mf je napisao(la):Prvo, to za 6 meseci se samo prica da bi ljude smirili pred izbore, ne verujem da im je namera da ukidaju validaciju, rekao sam zasto. Jedino ako to postane politicko, a ne ekonomsko pitanje pa neko radi politickog profita kasnije ukine validaciju na gradskom nivou.
:laugh: :laugh: :laugh:direktor":valhijr2 je napisao(la):Moram da ispricam situaciju sa zelenjaka stoji 10 buseva od linjija poteza 700 preko 15 do 72 .Covjek blizu 60 god ulazi u svaki bus redom na 3 vrata valdira se izlazi na 2 vrata i tako sve i jedan bus na kraju ulazi u 72 i ne valdira se i mrmlja oni ce mene pratiti :lool: :lool:
upravo zbog ovakvog ponasanja bus plusa nemam nameru da sa njima stupam u kontakt,vec samo kada se pojavi komunalna policija."Felix55":dvvammvp je napisao(la):Kontrola u troli, putnica pita Busplus kontrolorku da li će i ubuduće morati da se validiraju mesečne, a ova odgovara "Da. Kome ne odgovara, neka ide taksijem!" :notok:
deka75":2l18mot4 je napisao(la):upravo zbog ovakvog ponasanja bus plusa nemam nameru da sa njima stupam u kontakt,vec samo kada se pojavi komunalna policija."Felix55":2l18mot4 je napisao(la):Kontrola u troli, putnica pita Busplus kontrolorku da li će i ubuduće morati da se validiraju mesečne, a ova odgovara "Da. Kome ne odgovara, neka ide taksijem!" :notok:
Dobar dan,vasu kartu",a ja im samo pokazem kruzni ZZ TOP pokret rukom prema suprotnom delu vozila.