Превоз је дефакто већ бесплатан, јер у данашњем Београду када нешто кошта 50 динара, то је бесплатно. Мојне ми глумите Етиопију из времена Хајла Селасија. Карта у Београду мора да кошта један евро, да би уопште коштала. У бугарским градовима је толико, а све остало је јефтиније него у Србији. Будалаштине писане на овој теми само су допринеле да дух времена повуче већ ионако лудог Гангулу ка овој манијачкој политици, чији је циљ јасан - да уканали онога ко после ових сотона дође на власт (чини ми се да и Велики Респиратор, винар из Јајинаца, можда, иде ка таквој стратегији/тактици на националном нивоу).
Да вам напоменем да би посебно лудачки чин био "укидање наплате карата и контроле" које овде помињете. Ја сам, наравно, као странац, у Талину морао да купим и да валидирам карту, иако је за становнике Талина превоз бесплатан. Хоће ли Београђани да финансирају по Београду и превоз Нишлија, Новосађана, Бањалучана, Подгоричана, становника Франкфурта на Мајни, Стамбола на Босфору, Шангаја на Хуангпуу? Зашто бих ја то финансирао, п... му материна?
(Бојкотујем форум, толико од овог интермеца.)