Prevoz nije u potpunosti besplatan od 1.1.2025. jer odlukom ostaje jedino linija A1 da se naplaćuje 400 dinara.
Чекај мало, а Е2,Е6,Е9? Ако буду бесплатне могу да их укину слободно јер се Е линије финансирају од продаје карата колико сам ја добро разумео.Prevoz nije u potpunosti besplatan od 1.1.2025. jer odlukom ostaje jedino linija A1 da se naplaćuje 400 dinara.
Evo primer, linija 17 sa terminusa Konjarnik u smeru A u jutarnjem vršnom periodu ima inteval od 5.5 minuta (5, 6, 5, 6,...)Kako će tačno biti realizovani svi polasci ako zbog kašnjenja ne bude moguće da se ispoštuje propisani broj polazaka?
Nikako, taj problem je nemoguće rešiti jer ne možeš da zadržiš vozilo na trasi.A kako bi taj novi sistem rešavao slučaj koji mi se desio pre neki dan? Krenuo na vreme polazak na 36, i zaglavio se na Autokomandi. Kada sam stigao kod Narodne banke, minut kasnije je stigao drugi autobus sa 36, koji je takođe krenuo po redu vožnje, tako da su išli kao konvoj Nemanjinom, Savskom i preko Mostara.
Pisi Gradu oni moraju da to odgovore a mislim da im se moze i upititi upozorenje pred tuzbu ne bi me cudilo da krenu da se sa racuna grada radi prinudna naplata zbog pvoga kako su organizovani.Kako su predvideli da rade refundaciju sredstava sa aplikacije, recimo meni je ostalo zarobljeno 680 din?
Mislim da će da se integrišu sa JKP Beogradski metro i voz i da izdaju karte za Aju Jung.Sta ce sad da radi Jp naplata prevoza ...
И сад ће уклањати те телефончиће (предлажем расписање тендера и за то)Pogledajte prilog 224928
Nema više naplate posle 130 i kusur godina...
Ја бих на те телефончиће ставио информације типа линија, претходно, тренутно и следеће стајалиште нешто попут оног Кенткартовог где су се валидирале картице. Недостаје ми госпођа из Кенткартовог валидатора.И сад ће уклањати те телефончиће (предлажем расписање тендера и за то)
Сумњам да имају капацитета за такво нештоЈа бих на те телефончиће ставио информације типа линија, претходно, тренутно и следеће стајалиште нешто попут оног Кенткартовог где су се валидирале картице. Недостаје ми госпођа из Кенткартовог валидатора.