Šta je novo?

Naplata karata i kontrola - [ Beograd Plus,... ]

Nije fejk, očigledno je neki pridošlica Rus uzeo da napravi normalnu, korisnu i funkcionalnu (web)aplikaciju za gradski prevoz - pošto oni koji su za to plaćeni, ne umeju da odrade kako treba.

1000030508.png

Jel uopšte negde postoje kontrolori? Ja na relaciji, vuk, grad, slavija, hram, nikad nisam video kontrolu​
Redovni na relaciji Banovo brdo - Sajam. Danas sam 2x naleteo na njih. Toliko ofrlje posmatraju karte, da su mi oba puta rekli da je to ta mesečna karta, iako je bila u pitanju ona koja je istekla pre par meseci.​

Nije fejk, očigledno je neki pridošlica Rus uzeo da napravi normalnu, korisnu i funkcionalnu (web)aplikaciju za gradski prevoz - pošto oni koji su za to plaćeni, ne umeju da odrade kako treba.

Pogledajte prilog 219950
Jedina zamerka koju imam je što su crvenom, i to dvema sličnim nijansama, označene autobuske i trolejbuske linije, pa se ne vidi lepo šta je autobus a šta trolejbus.

Jel neko zna da li ce privatnici (prvenstevno mislim na Strelu) ugradjivati displeje za najavu stajalista unutar autobusa?

Ја мислим да је Ниш експрес уградио у своје бусеве

Pa neki od strelinih buseva imaju lcd displeje ali cisto sumnjam da su nasi sposobni da preprave da se ispisuje i na njima, umesto na obicnim led diodicama koji su prisutni u starijim busevima...

Pitanje nije vezano za glasovnu najavu, nego za displeje koji prikazuju trenutno i sledeće stajalište.
Нисам лепо прочитао извињавам се. Мислим да смо још далеко од тога и даље има аутобуса који немају гпс систем, најаву стајалиште, апарате за куповину карата итд.. знам да Лдм у неким бмц бусевима има уграђене те унутрашње дисплеје, ал не знам да ли функционишу.

Vrh