Alex_BG
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 30.04.2019.
- Pohvaljen
- 1.796
Dođi na potez 300. Tu vole da budu.Jel uopšte negde postoje kontrolori? Ja na relaciji, vuk, grad, slavija, hram, nikad nisam video kontrolu
Dođi na potez 300. Tu vole da budu.Jel uopšte negde postoje kontrolori? Ja na relaciji, vuk, grad, slavija, hram, nikad nisam video kontrolu
BGvoz od Zemuna do Karađorđevog parka svakodnevno, ponekad i u tramvajima na autokomandi.Jel uopšte negde postoje kontrolori? Ja na relaciji, vuk, grad, slavija, hram, nikad nisam video kontrolu
Jel uopšte negde postoje kontrolori? Ja na relaciji, vuk, grad, slavija, hram, nikad nisam video kontrolu
Jedina zamerka koju imam je što su crvenom, i to dvema sličnim nijansama, označene autobuske i trolejbuske linije, pa se ne vidi lepo šta je autobus a šta trolejbus.Nije fejk, očigledno je neki pridošlica Rus uzeo da napravi normalnu, korisnu i funkcionalnu (web)aplikaciju za gradski prevoz - pošto oni koji su za to plaćeni, ne umeju da odrade kako treba.
Pogledajte prilog 219950
Takođe presto i LDM.Ја мислим да је Ниш експрес уградио у своје бусеве
Има у стрелним бусевима, нема свим. Ал возио сам се на 72, 73, 611, 711, 45, 601 и на неким је радила најава.Jel neko zna da li ce privatnici (prvenstevno mislim na Strelu) ugradjivati displeje za najavu stajalista unutar autobusa?
Нисам лепо прочитао извињавам се. Мислим да смо још далеко од тога и даље има аутобуса који немају гпс систем, најаву стајалиште, апарате за куповину карата итд.. знам да Лдм у неким бмц бусевима има уграђене те унутрашње дисплеје, ал не знам да ли функционишу.Pitanje nije vezano za glasovnu najavu, nego za displeje koji prikazuju trenutno i sledeće stajalište.