Pozdrav za Dr Šapića i njegove tredjmarkove koji samo zbunjuju prosečne ljude koji nisu odavde.
Jadan čovek iz Hrvatske na Savskom trgu čeka 9tku, displej pravi rejv žurku i čas izbacuje 9, čas ne, dok se na kraju nije ustalio na 31'.
Dolazi do mene i pita me da li je tačan, ja ko iz topa "Ne", pitam ga gde će, kaže Banjica zadnja stanica..
Ja reko odlično aj ti sa mnom idemo u isti pravac prvo na 78 već kada su ovde tramovi imali neke očigledne probleme.
Al pređemo mi prekoputa, a na displeju 78 uopšte nema u sistemu, malo mi bi neprijatno pomisliće čovek da ge vrtim, al pokazujem mu ikonicu 78 da se izvučem.
Al ne leži vraže, nema ni 78, kažem upadaj u EKO do Slavije pa posle da nadenemo 10/14 i uđe čovek.
I dođosmo gore i eto ti 10tke, al baš ova Katica sa riknutom rolnom, a vozač nije lepo stavio papir i ovaj se malo unervozio, al uđe i tu, posle nas gužva nas razdvoji, al nadam se da je stigao gde je krenuo.
Sve u svemu to su prvi utisci osobe koja nije iz Srbije o prestonici naše države, imao je sreće da je naleteo na pravog čoveka koji poznaje sve alternative.
Ali opet ne verujem da mu je bilo svejedno da u Pola 12 uveče sluša nekog random lika kako da se dovuče do Banjice uz 100 načina.