C&LC dobija 680 hiljada evra na mesečnom nivou, samo se pitam za šta? Toliko para uzimaju da mogu da kupe jednog novog Mana svaki mesec, al opet kupuju najgore kante koje će se raspasti u ekspresnom roku.
Pa ne baš, Sh1tLogic u sklopu GTFS-RT šalje poziciju autobusa Google-u, google pomoću svojih algoritama, daje procenu vremena dolaska.
Opet ću ponoviti (iz stvarnog iskustva rada sa time), Google samo prikazuje podatke koje dobija od agencije. Oni ne rade nikakvu predikciju sa svoje strane, nego samo prikazuju lokacije vozila (VehiclePositions ažuriranja), kašnjenja (TripUpdates) i izmjene u saobraćaju (ServiceAlerts). Sve te podatke im priprema agencija. Podjednako važi i za Apple Maps.Netačno. Šta misliš za koliko minuta se pojavio autobus na liniji 45 sa ove dve slike slikane u istom trenutku? Google zna stanje u saobraćaju i daje bar 70-80% precizniju procenu i tačniji je iz dana u dan jer Google zna za mašinsko učenje za razliku od Sh1tlogica kom je 1 st = 2 min pa dok ne odbroji pa reset. I da, 88 je stigao prvi.
ili su nešto zeznuliИсто и на линији 56.
Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока
[/QUOT
Teško da će na svim, pogotovu privatnim linijama. Barem je moje mišljenje takvo. Takođe, ima li ko ideju na koji način tačno radi najava tj. sa čime su zvučnici i displeji povezani?Možda ne radi jer su 27E i 56 probne linije za najavu, pa sad ažuriraju nepravilnosti koje su uočene, pa trenutno ne radi. Barem je Doris koja je dala glas tako rekla. Takođe je dodala da se za mesec dana očekuje na da svim linijama proradi najava, to sam već pisao iznad.
Sent from my RMX3710 using Tapatalk
najverovatnijeMožda ne radi jer su 27E i 56 probne linije za najavu, pa sad ažuriraju nepravilnosti koje su uočene, pa trenutno ne radi. Barem je Doris koja je dala glas tako rekla. Takođe je dodala da se za mesec dana očekuje na da svim linijama proradi najava, to sam već pisao iznad.
Sent from my RMX3710 using Tapatalk