Djole Pevcanin
Advanced
- Učlanjen(a)
- 16.11.2016.
- Pohvaljen
- 3.650
Колико скида?
Sta bese oznacavaju te boje?Ova aplikacija svakim apdejtom dobije nešto novo a izgubi nešto na šta smo navikli. Evo sad su nestale boje za oznaku stajališta.
proradio je na moju radost sistem sa SMS-ovima za informacije o dolazecim autobusima na odredjenu stanicu
Колико скида?
Kakav displej? Koji glas?Saga trans ubacila displej na kom piše sledeće stajalište i uz to najavu stajališta koja je bila toliko tiha da se jedva čulo, nadam se da može da se pojača
Isto, vrlo je korisna informacija. Mada displej može uvek menjati informacije. Recimo na jednom prikazu stanica, na drugom linija i terminus, na trećem informacija recimo vreme i datum. Možda jedan dan informacije o izmenama u saobraćaju itdJa nekad utrcim u žurbi u bus pa ne znam u kojoj sam liniji
Ovaj iz zglobnog BMC-a je već ugrađen, tako da bi trebalo kao što @Vinča307 kaže da i u Solarisima i Higerima bude povezan već postojeći displej.Jel to dodavan displej naknadno
Ako si uspeo da čuješ, pošto je najava bila tiha, zanima me jel ostao isti glas kao iz bus plus validatora ili je neki novi?Saga trans ubacila displej na kom piše sledeće stajalište i uz to najavu stajališta koja je bila toliko tiha da se jedva čulo, nadam se da može da se pojača
Bravo za Nikolu što je spomenuo hibridne autobuse, ja o tome pričam već duže vreme a niko o tome ne govori. Hibridni zglobni Volvo koji je Beobus uzeo iz Budimpešte je odličan autobus