Bulbulderac17
Advanced
U toku dana je došlo. Nema IOS app i dalje.
Pre svega, Direkcija je imenovala stanice bez logike.Bilo bi dobro da se doda broj stanice pored naziva Kijevska kako bi se bez dodatnog klika znalo o kom pravcu je reč pošto putnici uglavnom znaju brojeve stajališta koje češče koriste.
Pogledajte prilog 167284
Lastini busevi potez 300 nijedan nema GPS lokator,tako da je app za sada beskorisna za sve one sa podrucja opstine Grocke koji putuju Lastom.
U "staroj" aplikaciji odabirom stanice smo mogli da odmah vidimo položaj svakog vozila koje je na putu ka njoj, na svakoj od linija koja tu staje...a upotrebom filtera bi smo birali linije koje nas zanimaju. (ako to želimo)......
- Velika glupost je što se prilikom odabira linije koja nam treba pojavljuje ponuđeno više prozorčića, odnosno za svako vozilo se pojavljuje poseban prozor, iako je u pitanju ista linija. Tako se na primer za liniju 16 pojavilo pet prozorčića, a kad kliknete na prvi prozor, ne mora da znači da je to vozilo i najbliže. Prvi prozor je prikazivao vozilo kod Brankovog mosta, drugi vozilo kod Palate Srbija, treći vozilo kod Trga, a tek četvrti ono koje je bilo najbliže mom mestu čekanja - Pančevački most, a vozilo je bilo kod CZK Vlada Divljan.
....
Msm ok, to bi moglo da se kaze za bilo koju kompaniju ikada, koja ima svoju app.Štaviše, pitanje je šta je na kraju uopšte istina, jer aplikacija može da bude osmišljena i da radi na 100 različitih načina kroz 100 raznih pozadinskih servisa. To je black box , mi ne znamo kako izgleda njen source kod.
Liku je bukvalno neki kontak iz SNS-a prodao spisak, ali to je druga tema.Takođe, kada je Vidaković pre par dana objavio spisak 14.000 SNS botina, stekao se utisak (kod onih koji ga ne poznaju lično) da je čovek neki stručnjak iz oblasti mreža.
Naravno. Zato ja i ne instaliram aplikacije koje mi nisu neophodne. A posebno zazirem od onih koje čak i otvoreno poručuju da će da me profilišu i prate, ali šatro za moje dobro.Msm ok, to bi moglo da se kaze za bilo koju kompaniju ikada, koja ima svoju app.
Ja sam za Vidakovića saznao ovde na forumu, na temi izbori, pre nedelju dana. A tamo je prećutana ta činjenica. Jeste doduše istina da je trebalo da se više informišem o njemu. I da je trebalo da pročitam i vesti iz medija, a ne samo prepričavanja odavde.Liku je bukvalno neki kontak iz SNS-a prodao spisak, ali to je druga tema.
Ovaj se nalupao termina za koje sigurno nema predstavu sta znace, sto bi rekli, za sve pare.