dervisbegovic_
Higher intermediate
Moja je samo molba da ne bude za iOS osakaćena verzija aplikacije (samo praćenje vozila), npr u Nišu preko Androida možeš platiti kartu, dok na iOS-u ne možeš.
Jel apdejt preko store-a? Posto meni ne nudi...Uradjen je apdejt, meni sad pokazuje lokaciju vozila u realnom vremenu
Na ovom paklu?!?!Evo ja prijavih vozilo P93185 da nema klima-uređaj, pa ćemo da vidimo šta će uraditi po tom pitanju. Najverovatnije ništa.
Kod prijavljivanja nedostaje registarska oznaka i broj vozila u samom vozilu radi lakše prijave.
Ja isto prijavio vozilo na 33, bez klime, guzva.. Samo slati...Evo ja prijavih vozilo P93185 da nema klima-uređaj, pa ćemo da vidimo šta će uraditi po tom pitanju. Najverovatnije ništa.
Kod prijavljivanja nedostaje registarska oznaka i broj vozila u samom vozilu radi lakše prijave.
Reče Šapić da se radi na uvodjenju najave stajališta preko razglasa kao i drugih korisnih informacija.Osim već pomenutih nedostataka, ozbiljan je nedostatak bilo kakvog označavanja niskopodnih vozila.
Ljudi sa bilo kakvim smetnjama su poprilično skrajnuti novim sistemom naplate, nema više najave stajališta za slepe i slabovide, nema više oznaka za niskopodna vozila za ljude u invalidskim kolicima...
Takođe, što pre vizuelno razdvojiti tramvaje/trole/autobuse.
Aha, biće 2123. godine.Reče Šapić da se radi na uvodjenju najave stajališta preko razglasa kao i drugih korisnih informacija.
По ГБ знаш да ли је соло или зглоб, Соларис или Кинез, али само за оне који знају гаражне.Sad se setih, BusPlus je imao i prikaz da li je vozilo zglobno ili solo. Takođe koristan podatak.
Menjali su hardver u svim vozilima,a to je ogroman posao.Aplikacija je postojala već, samo su napravili novi skin za BG (promenili malo boje i ikonice) za to ne treba mnogo vremena
mesec i po dana im je trebalo da naprave ovo?
Verujem, ali za mesec i po dana su mogli da unaprede softver.Menjali su hardver u svim vozilima,a to je ogroman posao.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Kakav crni ogroman posao, raskačiš stari i montiraš novi aparat. Zaposliš 100 klinaca da ti odrade to, za 5 dana sve bi završili.Menjali su hardver u svim vozilima,a to je ogroman posao.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk