1111
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 14.10.2010.
- Pohvaljen
- 2.952
Jeste, u pravu si. Naravno da u centar ne idem kolima, niti bilo gde gde mi je lakše prevozom. Ali na sajam ako bude u Surčinu ću kolima, u Ikeu idem kolima, i slično. Do Ledina dokle ide 71 koji sam naveo kao primer je brže stići kolima. Poenta je bila da je potrebno da se prevoz ubrza da krenu da ga više koriste i oni koji više vole da idu kolima. Uvek će biti onih koji neće izlaziti iz auta sve da im metro staje ispred kuće, ali trebalo bi ići na to i podstrekivati ove koji nemaju ništa protiv javnog prevoza, ali ipak biraju kola. Ja mislim da do pre par godina nije bilo busa u NBG i Zemunu kojim se nisam provozao, što zbog potrebe, što iz zezanja (baš busa, ne linije), ali prosto utisak mi je da je prevoz u poslednje vreme dosta usporen.Pa i u autobusu možeš da sediš i da slušaš muziku. Ali za razliku od kola, ne moraš da tražiš parking mesto po dolasku na destinaciju. A i na pojedinim pravcima vremenski ti isto dođe dal išao kolima ili gradskim prevozom. Lično se uverio više puta.