Ako ti još neki dirate masku, to ne znači da diramo svi maske. Ja sam do juče (dok nisam počeo da nosim maske, pošto prethodno nisam mogao da ih nađem), redovno nosio sa sobom flašicu vode i pio. Sada to ne radim, jer računam da ako bih zbog toga ili bilo čega drugog skidao (pomerao) masku, onda bi sav onaj trud koji sam uložio u nošenje maske bio uzaludan. Ja tako vidim celu stvar.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=725723#p725723:2veoh9d4 je napisao(la):Noki » 09 Apr 2020 10:15[/url]":2veoh9d4]Nije neki savet ni da dehidrira, ide peške, preko mosta do grada, po suncu, mora da pije nešto posle određenog vremena... Svi diramo maske spolja, spuštamo ih, navlačimo.. Trudim se ako sam dirao novac da to ne radim, ali ako samo šetam a pred izlazak iz kuće sam oprao ruke, onda sam valjda u redu...
Noki":lexom3g0 je napisao(la):Voleo bih i ja da neko odgovori da li vozači proveravaju radni nalog ili ne...
solecar":3uxfoalu je napisao(la):Ako ti još neki dirate masku, to ne znači da diramo svi maske. Ja sam do juče (dok nisam počeo da nosim maske, pošto prethodno nisam mogao da ih nađem), redovno nosio sa sobom flašicu vode i pio. Sada to ne radim, jer računam da ako bih zbog toga ili bilo čega drugog skidao (pomerao) masku, onda bi sav onaj trud koji sam uložio u nošenje maske bio uzaludan. Ja tako vidim celu stvar.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=725723#p725723:3uxfoalu je napisao(la):Noki » 09 Apr 2020 10:15[/url]":3uxfoalu]Nije neki savet ni da dehidrira, ide peške, preko mosta do grada, po suncu, mora da pije nešto posle određenog vremena... Svi diramo maske spolja, spuštamo ih, navlačimo.. Trudim se ako sam dirao novac da to ne radim, ali ako samo šetam a pred izlazak iz kuće sam oprao ruke, onda sam valjda u redu...
Most je naravno pančevački. Nisam autor teksta, smatram da je istinit.Izađem da prošetam jutros, vidim autobus. Šta ću? Uđem. Uđe i kotrola. Tu su, na našoj stanici. Imate mesečnu? Imam. Setim se: počeo april, sto posto nam nisu uplatili kad ne radi škola. Ali bas je krenuo, na mostu smo... Neće me baš s mosta bacati, a i nemam kud. Kad, očita me ona, aparat potvrdno pisnu i žena mi se zahvali. Štagod. Neki su imali neke ausvajse, al nisu imali mesečnu. S njima su štogod pregovarali, sa mnom ništa. Ja hadžija. Prošetah se oko Bogoslovije, pokupovah šta treba, siđoh dole do 29. novembra i regularno uvatih bas za natrag na Vlada Divljan stanici. Kaže, ide za Borču. Tu me niko ništa nije ni pitao. I penzosi bili u basu, mislim stariji građani. Čini mi se, ne znam... Sve se odigralo nekako brzo, kao u magli.