AcaDorcol":nau0pnpp je napisao(la):U bloku 70 ulazi Busplus kontrola,drugar objasnjava da nigde nije nasao staru busacku kartu i pokazuje papirnu nepersonalizovanu? Kontrola mu ljubazno saopstava da nije njegova krivica sto sistem nije na vreme pusten u rad, odnosno sto ne rade validatori i sto su nestale iz prodaje stare jedinicne karte. Kontrola prolazi dalje bez pisanja bilo kakve kazne bilo kome ko nije imao kartu ili povlasticu objasnjavajuci putnicima detalje busplusmsistema. Penzosi su bili veoma aktivni u postavljanju pitanja kontrolorima tako da se diskutovalo sve do ``bljuvaka``
hobotnica":1gxswfay je napisao(la):A da li se sećate onih info stubova na stanicama GSP na kojima su bile postavljene mape linija GSP.
Na kupovinu 400 staničnih stubova potrošeno je 480.000 evra, ne računajući troškove postavljanja i uvođenja električnih instalacija za unutrašnje osvetljenje, koje gotovo nikad nije bilo uključeno. Bila je to, kako saznajemo, ideja Slavena Tice, tadašnjeg direktora Direkcije, koji je usmeni predlog japanske delegacije, koja je poklonila autobuse, protumačio kao izričit zahtev i naložio njihovo postavljanje o trošku Beograđana.
Po mogućstvu elektrificiranomSomi303":1i1puyd4 je napisao(la):Мислим да дисплејеве са информацијама треба поставити што више, око 2-2,5м и уоквирити (заштитити) неком жицом
Gargoyle":z6nntdte je napisao(la):ma, mogu da mi se ''povinuju'', trebalo je da uzmem 1 dan svog god. odmora kako bih vadio nešto što oni uvode, dok u normalnim zemljama mogu preko neta, karticom da uzmem i sam odštampam (ili sačuvam bar kod na fonu), ovde se opet nameće tiranija. budale nek im se povinuju, ja nemam nameru, bojkot!!!
hobotnica":2a3r6ar3 je napisao(la):[http://img580.imageshack.us/img580/2738/infostub.jpg
Radi se o ovim info stubovima . Skinuti su sa većine stajališta
kopmania":2n4ie0fb je napisao(la):Krivi su ljudi... .
stf":1u8jt6yc je napisao(la):Дефинитивно остају зоне!!!
Распитали смо се код жене на трафици. Каже, била им је контрола из Бусплуса пре неки дан и рекли су да зоне нису укинуте, али неће важити до даљњег, јер им систем прави грешке и не може да региструје зоне!!!!
Предвиђам висок степен насиља грађана према новим контролорима.....кад бисмо се барем дочепали коловођа, контролори нису криви...