[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=627000#p627000:e7hhi0ei je napisao(la):
igorsimic » Pon Jun 03, 2019 11:24 am[/url]":e7hhi0ei]
Bitno je da mi ti pricas kako je 50e mesecno malo, a ti malo po malo u Bec pa kafica u Swici,.. Nedao Bog, ali sutra da padnes u socijalu a to ti iskreno ne zelim, video bih kako bi placao kartu ili bi mozda isao peske po par km? Sad ces da mi kazes, pa posla za 25,000 ima uvek bolje i to nego nista.. Pa i za taj posao, moras doci do poslodavca na razgovor i sve su to kilometraze za koje ti treba prevozno sredstvo.
Uvek je tako, dok ljudi ne upadnu u bedak ne shvataju kako je. Ja ne kazem da je meni lose, ali upravo zbog toga kako mi je bilo pre ne pada mi na pamet da drzavi koja mi nije pruzila nista ma dinar necu da im dam. Gledacu gde god mogu da ih zavrnem kao sto i oni rade gradjanima. Ko ce da vozi, odakle pare za gorivo pa to neka misle pametne napredne glave, imamo mi mnogo takvih smart-planera.
I stvarno, da stavimo tacku na ovu diskusiju posto zaista svako ima zadnjicu, pa nek svako radi sta smatra normalnim i najboljim za sebe i svoju porodicu. Argumenata i za i protiv ima milion, pa kako kaze izreka "zivi, i pusti druge da zive".
Dovidjenja, prijatno.