Norexan":h2e94pjk je napisao(la):
@backs89 На који начин контролор може да зна да нека жена говори истину? Шта стоји иза њених речи? У реду је ако се види да је трудна ,али ако је у почетним месецима трудноће како човек да зна да она говори истину? Када вадиш карту да си студент треба ти уверење , када вадиш карту за незапослене опет мора да постоји уверење итд. Исто важи и за све остало. Не знам , шта ти ту није јасно? :?
Čekaj, jel u pošti kad te žena zamoli da je pustiš preko reda jer je trudnica, tražiš je potvrdu da je trudna? Ko si ti da zaposlen na mestu kontrolora karata, kontrolišeš zdravstveno stanje putnika? Ko te je ovlastio?
Ok, nema problema, idemo da terorišemo sve putnike, ajde, ali ne, terorišemo ugrožene i one koji su potencijalne žrtve da nasednu na tu priču. Baš danas ta majmunka, što se kurčila i vikala kako je ona zakon u busu, tražila devojci potvrdu o trudnoći, koju sam istog dana napušio, ulazi i vidi mene, misliš da je prišla da traži kartu? Znaš zašto nije, ne zato što bih je tukao, što sam ogroman ili što ne znam ni ja šta (možda zato što sam ružan :mrgreen: ), već zato što zna da ne može da me vesla svojim forama. Za svaku njenu frazu imam 10 spremljenih. Ne želim da joj pokažem ništa, zašto, zato što jedan rom nije vredniji i bolji od mene, zato što neki majmun od 2m nije bolji od mene, a pogotovo zbog toga što se iživljavaju na matorcima, strancima i trudnicama. Princip jaki smo u čoporu i zovemo komunalce kad nemamo muda i udri po slabima, zaj*** me toga, par puta su me skoro doveli u situaciju da se fizički obračunavam sa pojedincima jer su u toj bahatosti i sami počeli da veruju da im zakon omogućava neke postupke, tipa zatvaranje vrata i ograničavanje kretanja, tipa fizičkog kontakta, tipa uvreda i najodvratnijih fraza za provokaciju. Ipak, grešio bih dušu kada bih rekao da su svi takvi, pre neko veče dečko je zamolio vozača, ako može samo da sačeka da zamoli gospođu da napusti vozilu, a pritom ga je žena psovala do te mere da se iz prikolice čulo vikanje. Dečko ni u jednom momentu nije povisio ton ili bio bahat, tako nekom, ko uljudno dođe i kaže dobar dan, dobro veče, možete li da mi pokažete vašu kartu, i onaj koji je nema će ljubazno odgovarati, a one drkadžije što hvataju na foru blokade aparata, što ulaze ko kriminalci u autobuse, e on može da dobije k. Uzgred, počela su gospoda i da biraju u šta ulaze, više u krševe ne ulaze, biraju i oni jbt...