Kaze kontrolor na GSP forumu da od sutra vise gsp kontrolori ne kontrolisu karte vec Apexovi(to jest busplusovi).
Nek nam je sa srecom!
Sto znaci da se kolektivno svercujemo do kraja meseca jer su nadlezni tek od 1.februara
Kaze kontrolor na GSP forumu da od sutra vise gsp kontrolori ne kontrolisu karte vec Apexovi(to jest busplusovi).
Nek nam je sa srecom!
У случају да у возилу током контроле контролор затекне путника са блокираном возном исправом из става 1. овог члана наложиће путнику да се удаљи из возила на првом наредном стајалишту.”.
sizif":3r95syw1 je napisao(la):Ни мени није јасно зашто се тражи валидација исправне месечне карте, али ако ће вам бити лакше, бар у још једном великом граду траже то исто. Када сам пре пар година био у Милану код своје... кхм... пријатељице, она је такође врло ревносно валидирала маркицу, непосредно по улазу у возило. Када сам је питао "Зашто?", одговор је био "Мора тако."
Upravo to je bilo pre mesec danaМатеја Бељан":2ot0u4yl je napisao(la):Oni će potpuno nespremno fočekati 1. februar... Na kraju će papirne karte važiti i tokom februara, tj. biće mešani sistem, videćete