Somi303":uabtifs4 je napisao(la):
Вау, колико је јадан лик. "Шта је? Сад ниси мангуп?", а он је мангуп кад је дошао до полиције, класична кукавица.
Zašto je kukavica?
Čovek je odradio stvari na fin način, nije mogao lepo sa stokom, onda može ovako. Šta je po tebi treba, da se bije sa 5,6 klinaca(klinaca za njega) od po 17,18 godina , punih snage i željnih skretanja pažnje? Jedini cilj im i jeste bio da budu primećeni, jer ako su pametni, ako su kulturni i mirni, niko neće obratiti pažnju na njih. Sad su oni ispali šmekeri pred ovim devojčicama, koji su impresionirane modernim vitezovima koji se bore protiv konduktera i policije... Odlično su i prošli, trebalo je interventnu zvati, kad bi ga oni jednom lepo legitimisali, da vidiš kako bi kulturan i fin bio. Mada, sve mi je to ok, manguparija, svi smo mi imali neke ispade, živce mi je podigao ovaj samoprozvani novinar sa svojim pitanjem jel bi mogli sad da krenemo, a pritom snima čoveka koji samo radi svoj posao, sigurno ne zato što voli, nego zato što jedino tako može da zaradi. Ne smetaju mu klinci koji prave sranja, ali mu smeta vozač, i ti si novinar? Žao mi je što za vreme mog kondukterisanja nisam imao ovakve situacije, leteo bi mi u kompletu sa njima van, na tu "magistralu". Takav si novinar da ne znaš ni šta je magistrala, ali jako dobro znaš pojam "ugrožavanje prava" i "ugrožene vrste". Cigani ugroženi, deca koji u 3 ujutru idu kući i neće da plate i oni jadni ugroženi, jedino pošten narod treba da vas izdržava i trpi, sve tako ugrožene...