Slažem se sa becks-om po pitanju reagovanja konduktera. Kad vidim ovu vrstu nakurčenih klinaca, ne da ih treba izbaciti na batajničkom drumu, nego bih ih ja izbacio po mogućstvu u neku septičku jamu, vezane za konopac, da se dobro naudišu fekalija, pa kad počnu da kolabiraju, onda da idu 6 meseci na neki društveno koristan rad, na izgradnju železničke pruge, ili bar ribanje grafita sa zgrada, a onda da se uvede obavezni vojni rok, kao nekada, i svi u vojsku. No, nebitan je moj subjektivni stav, nego činjenice:
-Kažeš, Mateja, mogao je da pogine. Slažem se, mogao je. Kada radiš nešto ilegalno, mimo svih upozorenja, kurčiš se po svaku cenu, onda se podrazumeva i da si pristao na rizik od posledica takvog ponašanja.
Ako onog što se penje po vozovima drmne par hiljada volti i sprži ga, jel su krive železnice što nisu isključile naponsku mrežu? Svako rizično ponašanje povlači za sobom posledice i rizik od istih, i svi u životu moramo biti svesni posledica svojih postupaka,
a sve više nas uče da možemo da radimo bilo šta bez posledica.
E, sad, ne branim nikog, i od svih foruma slične tematike,
beobuild mi je najdraži, upravo zbog pozitivnog odnosa među članovima, entuzijazma, i zajedničke želje da stvari budu bolje, i onda se pojavi
becks, sa svojim arogantnim nastupom, koji ne grebe živu silu, i vređa članove na način na koji to radi.
Konkretno smatram da je Mateja Beljan doprineo jako mnogo za javni prevoz upravo svojim tekstovima, kojih je bilo jedna ogromna količina, takođe je doprineo razvoju i integraciji naselja koja pripadaju rubnim opštinama itd. da ne nabrajam, nije mi platio...
Poenta priče, ako se mi sa beobuilda međusobno nepoštujemo, vređamo na ovakav način, onda nema šta da se očekuje od drugih... Koliko god nekom smešno zvučalo, ovde sam već nekoliko godina, i odgovorno tvrdim da je beobuild postao jedna ozbiljna institucija, i da je svojim postojanjem doprineo da se ovaj grad podigne na jedan viši nivo i da se reši kamion problema... Zbog toga me strašno nervira taj đonovski nastup pojedinih članova, ne samo becksa, jer, evo konkretno u ovom slučaju, bespotrebno skroz...