Слажемо се сви шта су цивилизацијске тековине 21. века, али нико не гарантује да је то оствариво.
Ако буде конкуренције, то ће бити као кад су били приватници за 3 динара по вожњи који ја ниједан једини пут нисам платио јер тада нисам имао новца за то. Верујем да данас многи не би имали за тако нешто. А и имаш приватнике, ја ни у Е никад нисам ушао за 120 динара, мени је то скупо. А видим да је и другима јер нису баш препуни (сем у шпицу).
Људи не плаћају инфостан годинама, ево сад масовна дуговања за вртиће, ужине у школи, наплата превоза је по њиховој статистици око 40%, а ви мислите да је неко дужан да угреје аутобус?
Па ко мислите да ће то грејање да плати? Одакле? Београд је годинама у константном дефициту и уби се од узимања кредита. Па видесте ли да дугује милион евра за базен + камате и да сад за то подижу кредит, Београд нема милион евра да плати тај базен. Да ли сте ви свесни да Београд тоне константно без икакве наде на видику за опоравак, а ви мислите да је неко дужан да обезбеди пристојан превоз? Па сетите се превоза за време оних приватника и оног хаоса са ГСП-ом. Зашто неко уопште мисли да то не може да се понови, не баш у таквом облику, али слично?
Зашто неко мисли да овакво сиромашење Београда не може довести и до оваквог стања једног дана?
Па зар се и сад већ не осећа да је превоз све лошији како време одмиче?
Какво нас време чека, бићемо срећни само да их има на улицама и да котрљају.
Ама баш нико неће бити дужан да ти греје аутобус ако се ситуација са градом и оваквим трошењем новца настави.