nikola011":19f312ls je napisao(la):...Mislim da oni nece menjati sistem na kontrolnim aparatima i da ce ostati da se njima ocitavaju samo validirane kartice...
? ! ?
nikola011":19f312ls je napisao(la):...Mislim da oni nece menjati sistem na kontrolnim aparatima i da ce ostati da se njima ocitavaju samo validirane kartice...
Somi303":5i916o9r je napisao(la):Једно питањце, имам персонализовану картицу коју сам извадио прошле године, јел морам поново да вадим или могу само да допуним ову?
Somi303":1qcu1afe je napisao(la):Па ја имам ту за студенте И како се то обнављају?
Somi303":2yno4oin je napisao(la):А јел плаћам нешто?
nikola011":akkufua8 je napisao(la):Niko nije imao problem, ali je kontrolor uvek sam morao da ode do aparata i da je validira da bi mogao da proveri da li je suma uplacena ili nije.
Došlo mu iz :blah: u :bash:Đilas: Ukinite očitavanje BusPlus karata!
01. septembar 2012. 16:01 > 16:06
Gradonačelnik Beograda zatražio je danas od Direkcije za javni prevoz da se u potpunosti ukine obaveza očitavanje dopunjenih personalizovanih "BusPlus" karata. Antić tvrdi da su porasli prihodi od gradskog prevoza.
Субота, 01. септембар 2012.
Градоначелник Ђилас: укинути обавезу очитавања допуњених персонализованих „Бусплус” карата
Градоначелник Београда Драган Ђилас затражио је данас од Дирекције за јавни превоз да се у потпуности укине обавеза очитавање допуњених персонализованих „БусПлус” карата.
Градоначелник је овај захтев изнео како би се умањиле гужве приликом увођења зимског реда вожње и oтворило више простора за квалитетнију контролу путника без карте.
У претходном периоду прикупљен је довољан број података о броју путника на свим линијама и у зимском и у летњем режиму саобраћаја, на основу којих су урађене студије и донете одлуке о повећању и смањењу броја аутобуса на појединим линијама, као и укидању једне линије. Одлуке о повећању броја контролних пунктова, као и задржавања у станицама само аутобуса у којим је контрола, донете су у истом циљу, да контрола буде брза и ефикасна.
Град Београд се још једном захваљује свима који су прихватили нова правила јавног превоза под системом „БусПлус”. Веома је важно да грађани разумеју да и надаље вожња без карте неће бити могућа, и да ће бити учињено све да се то спречи. У исто време наставићемо са напорима да свим путницима који регуларно плаћају карту обезбедимо што квалитетнији превоз.