angry bird
Higher intermediate
Bolji su aparati od onih praistorisjkih žutih koji su bili, moderniji su. Ne moraš više da kupuješ one smešne papiriće i da ih guraš u aparat, pa posle toga još i da povlačiš onu polugu. Eto to je konkretno unapređeno. Malo stariji forumaši će se sigurno setiti onih pantličara i narandžastih automata, samo je gurneš unutra i on otkuca kartu. Eto i ti aparati su bili napredniji od onih žutih (nenamerna igra reči ), a sad lepo kupiš karticu i samo je prisloniš i čuješ biip, sviđa mi se to. :laugh: Eto da budemo iskreni i da priznamo da je to barem bolje nego što je bilo.
Btw primetio sam novi sistem koji su ljudi razradili za švercovanje. Sve više njih izvadi karticu i samo je nekoliko puta brzo protrljaju preko automata i onda kažu pa šta je ovo, ovo ne radi. :laugh: A odlično znaju da tako nikada neće otkucati, dok se ne prisloni na jedan sekund. E dobri smo stvarno.
Btw primetio sam novi sistem koji su ljudi razradili za švercovanje. Sve više njih izvadi karticu i samo je nekoliko puta brzo protrljaju preko automata i onda kažu pa šta je ovo, ovo ne radi. :laugh: A odlično znaju da tako nikada neće otkucati, dok se ne prisloni na jedan sekund. E dobri smo stvarno.