vucko":21xjjp4v je napisao(la):
Danga,ovaj danasnji intervju clana gradskog veca o bus plusu kao da je stvoren za tebe,udri
http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74.html:375741-Busplus-karte-donose-prihod
Хе, хе, баш си неваљао.
Слажем се само са насловом („Бусплус карте доносе приход“), али у тексту не видех одговор на (непостављено) питање – коме, колики и на основу чега доносе приход?!?
Баш, баш ни мало инспиративан, наручен текст – трла баба лан, шућ-мућ па проспи, иди ми – дођи ми – који ћеш ми, лајте уста да не будете пуста... :notok:
Нема човек окошта цев гаравити.
Мање – више, о овоме је све већ написано, а у тексту је, истини за вољу, мање лупетања него у оном који сам „избуцала“ у посту 2.563.
EDIT: На питање које мене ( и још много, много људи) највише интересује
обавеза (??) очитавања ПК при сваком уласку (?!?) у антрифилеу се нуди немушт и смешан одговор, а потом се брже – боље, невешто, прелази на „примедбе, рекламације, притужбе...“ и то како:
...у случају основаних примедби свака рекламација се проверава...
Ваљда се све прво проверавају и потом разврставају на основане и оне друге?!?
Ако су основане - чему провере и обратно?!
Баш бих волела да нас просветле и наведу тих неколико неоснованих. Не верујем да их уопште има, а није их лако ни измислити, а да "на нешто личе", мислим на примедбе, рекламације, притужбе, жалбе...
Ово је само "потка" (и то од паучине) која треба да им да "за право" како су непогрешиви