direktor
Professional
- Učlanjen(a)
- 10.10.2008.
- Pohvaljen
- 46.032
Kao i cigare što u Rodi ili Dis-u ne možeš da kupiš karticom ili čekovima,oni moraju da ih plate za,čini mi se,nedelju dana,pa im se ne isplati da čekaju tvoje pare.A i provizije banaka će da uzmu kajmak koji je namenjen našem modernom sistemu naplate karata.boca-ica":348qi9r0 je napisao(la):I proslog i ovog meseca bezuspesno sam pokusao da uplatim bus plus platnom karticom
jedino u corner shopu sam dobio obrazloženje, (imaju čitać)
politika bus plusa ne dozvoljava takvu vrstu placanja. . . . :shok:
boca-ica":f0pfq61x je napisao(la):Sledeceg meseca probacu i sa čekom , mislim da to ne sme još niko da odbije
a stvarno bez-veze hoću da platim , e ... ne može sa ovim sa onim . . . .
baš me briga da jurim keš , da nece možda još sve u metalu . . . :laugh:
Sammael":5sbhchzg je napisao(la):Ima veze s Bus Plusom, po mojim informacijama je direktiva da se plaća isključivo kešom došla od njih.
Sammael":19wwbkze je napisao(la):Ima veze s Bus Plusom, po mojim informacijama je direktiva da se plaća isključivo kešom došla od njih.
vucko":tvkejlb3 je napisao(la):Placanje iskljucivo zavisi od prodajnog mesta.Posto ne mozete karticom kupovati nijedan drugi proizvod na kioscima ne mozete ni kupovati bus plus dopune.
rokitansky":3a3bc7go je napisao(la):Ja sam do sada svaki put platio mesecnu kartu karticom.
rokitansky":3w00b7nr je napisao(la):Sarajevska 29, kiosk "Trafika".
Nisi, samo imaš obraz. Ako misliš da to ne vredi tih para, uvek možeš da im se pridružiš.Felix55":5rlayndg je napisao(la):Izgleda da sam blesav
To je tačno, ali da citiram jedan od bolje ocenjenih komentara na yt:Agbi":b6kboo8s je napisao(la):Da li je negde objavljeno koliko para im se uliva u kasu od prodaje karata preko busplus sistema+ od naplate kazni?
Ja sam gotovo sigurna da je to mnogo manje para nego pre uvodjenja busplusa: kontrola je katastrofalna..prakticno je i nema a na terenu i slepcu je jasno da je masovni sverc po busevima uzeo maha.
Plata 20.000
BusPlus 3.000
Infostan 7.000
Struja 2.000
Telefoni 2.000
Ostaje mi 6.000 da jedem svaki dan, a to je 200 dnevno za 3 obroka 30 dana. Toliko o svemu tome.
O plati ne treba govoriti, tako nam je kako nam je. Ali:Plata 20.000
BusPlus 3.000
Infostan 7.000
Struja 2.000
Telefoni 2.000
Ostaje mi 6.000 da jedem svaki dan, a to je 200 dnevno za 3 obroka 30 dana. Toliko o svemu tome.