@ kingmanowar
2012 mi
ne kontrira, on to samo pokušava jer, najjednostavnije rečeno, mi nismo ista kategorija.
Ne znam da li je „Staropramen“ toliko jako pivo, ili njega „brzo `vata“, ali
dva istovetna posta ^^, jedan za drugim, govore o, inače hroničnom, odustvu koncentracije.
Površnost je, takođe, karakteristika „kontraša u pokušaju“. Da ne idem dalje, po dubini, već
prva strana njegovih postova to verno pokazuje.
Važno je, dakle, bilo šta napisati, „zapljunuti se“, makar to bila jedna ili dve prostproširene rečenice, neretko - i samo par reči, da „održi atmosferu“ -
on, a ne
„mi“. I ovde, ponovo množina, zbog piva možda?!
Kada je priča ozbiljna on pokušava da se šegači i obratno... Uleti on, na primer, u priču o gostima iz Rusije, napiše nepametan post, a kada mu se to objasni, on napiše još nepametniji, kol`ko da nešto napiše, ali i tada ne vodi računa jer nije tačno
„da oni nisu videli Moskvu“. Videli su je sigurno (slike, spotovi, reportaže, filmovi...), kao što je 2012, možda, video grad Tarawa, ali u njemu nije bio!
Ne bih javno davala ocenu ozbiljnosti, kvaliteta i njegovog doprinosa ovoj temi. Neka to svako, sam za sebe proceni. Letimični „prelet“ negovih postova na drugim temama govori mi da se i na njima više bavi doskočicama nego argumentima.
O neveštim pokušajima politiziranja na ovoj temi ne vredi trošiti reči...