јадниSomi303":1dml7zsp je napisao(la):Мало ми их је жао
јадниSomi303":1dml7zsp je napisao(la):Мало ми их је жао
Koliko god smatrao da je validiranje onih koji imaju plaćenu mesečnu kartu nebulozno kao i niz drugih stvari koje sad ne bih nabrajao jer su poznate, sve više uviđam da stvari kao što su ova sa slike nemaju blage veze sa "osvešćenošću" onih koji to rade da bi bojkotovali ceo sistem iz nekakvih pravednih razloga. Jednostavno, ovo nema veze s'mozgom.Somi303":1z625wv2 je napisao(la):
"Стоп турцима и тајкунима!"
AcaDorcol":1ioshpf1 je napisao(la):Krajnje je vreme da se neko pozabavi ciscenjem istih, jer nepersonalizovani putnici ne vide koliko kredita im je ostalo na kartici
Bez ljutnje, zato što se moj komentar odnosio na tu sliku pa mi je racionalnije tako nego da napišem "na onoj slici pedalj iznad mog komentara". Živimo u vremenu wide monitora i lcd televiora kao i brzog interneta, pa se nadam da moj citat neće napraviti neku veću štetu. Btw lepo bi zvučalo barem jedno welcome, ali izgleda ništa od toga.Danga":2qqzhxhy je napisao(la):„Љута птицо“, без љутње молим, зашто квотујеш целу (великачку) слику која је само педаљ изнад? Будимо рационални. :kk:
Danga":36oxee3o je napisao(la):Bobb: "Samo spominjanje Turaka u celoj ovoj priči spušta nivo rasprave na jako niske grane...
Да. `начи, ништа Турци :/ , само тајкуни, мада се то на приложеној слици и не види баш јасно?
„Љута птицо“, без љутње молим, зашто квотујеш целу (великачку) слику која је само педаљ изнад? Будимо рационални. :kk:
"hobotnice", кратко - јасно, +1, али без шверцера јер њих не интересује "преостало стање на картици", о чему Аца ("крститељ" :lol: +1) пише.