stf
Professional
- Učlanjen(a)
- 22.01.2010.
- Pohvaljen
- 13.094
Treba mi smajli koji place!!!Wile E. Coyote":1kh2ityb je napisao(la):Још кад би и шине уклонили... Где би нам крај био...
Treba mi smajli koji place!!!Wile E. Coyote":1kh2ityb je napisao(la):Још кад би и шине уклонили... Где би нам крај био...
Kako mislis nece? Nece skoro, to da.pedja76":2dmj2ylb je napisao(la):Mali off topic ali u vezi tramvaja:
Šta mislite koliko bi znacilo da produze linije tramvaja od okretnice na Banovom Brdu do recimo Petlovog Brda, preko Žarkova i trgovačke pa uz Ibarsku magistralu? Koliko bi to znacilo ako vec nece metro na tu stranu skoro?
Ниси једини...mastercat":jhvtjjmg je napisao(la):Ebo mater gledam ove slike i ne kapiram sta je sta,sta ulaz sta izlaz,nista ja ne kapiram :kafa:
И од мене! :kk:Михаило":jhvtjjmg je napisao(la):Blagoje, svaka čast za reportažu! Stiže prvi + :kk:
Ispravka, polu-rešenje lošeg rešenja.Wile E. Coyote":1pv0m056 je napisao(la):Па где ћеш грђе полурешење од самог овог надвожњака са семафорима.
Spoj koji je ostavljen za budući nadvožnjak prema Požeškoj je 2+2.relja":2h4nmjrx je napisao(la):Beograd nikad nije bio za polovična rešenja...osim tu i tamo...
Ma, da li ste sigurni da će veza sa Požeškom biti samo 1+1? Prosto mi je neverovatno.
Ja mislim da će do daljeg biti tako, jer se tu ništa ne radi niti može bez većih poduhvata.relja":217ndeh8 je napisao(la):Beograd nikad nije bio za polovična rešenja...osim tu i tamo...
Ma, da li ste sigurni da će veza sa Požeškom biti samo 1+1? Prosto mi je neverovatno.