Vladica-86
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 24.11.2008.
- Pohvaljen
- 78
Zar nije receno da nece biti tunela?vucko":a7mav5r7 je napisao(la):Opusteno,cim zavrse tunel ispod senjaka sredice taj pristup na 2+2
Ili si to mislio ironicno?
Zar nije receno da nece biti tunela?vucko":a7mav5r7 je napisao(la):Opusteno,cim zavrse tunel ispod senjaka sredice taj pristup na 2+2
Чекај, бре, мало. Па ко прича о тунелу без петље??? :shok: Ако то стварно буде тако, тунел је тотално бесмислен јер ће се на оба краја стварати ужасни чепови.stf":2cev72p3 je napisao(la):Pa za sam tunel necemo dugo imati novca, a tunel bez petlje Autokomanda, bice samo update pakla koji tamo postoji. Naravno, da bi se tamo napravila petlja koja nece napraviti taj update, trebace jos vise novca, koji opet nemamo, kao i jos vise prostora, koji takodje nemamo (sem ako se cika Misko ne odrekne Delta planeta).
Pa, drugari, sta mislite, koja generacija nasih potomaka ce to docekati?
Petlja Autokomanda u svakom slučaju neće biti komplikovanija o petlje Radničkastf":2wbnoysv je napisao(la):^^ pa niko zvanicno to nije pominjao, ali nasa novcana sredstva ukazuju na to da ce se jedva skupiti kinta za tunel, a za petlju Autokomanda, koja treba da bude daleko komplikovanija od petlje Radnicka......to je moj zakljucak, ne zvanicni stav.
Kažem na dugom štapu za Bul. patrijarha Pavla jer kako sam ja shvatio Djilasa pre 2-3 meseca reče prvo Radnička i deo na NBG pa tek posle BPP. (Moj prevod je da do kraja njegovog mandata to neće početi a kod nas pobednik izbora većinom menja sve pa i projekte)Homer Jay":30z79uqw je napisao(la):Bulevar patrijarha Pavla nije na dugom štapu, izgleda da će se potruditi da most postane prvenstveno veza Banovog brda, Obrenovačkog puta i Rakovice sa Novim Beogradom, a UMP o tom - potom.
A kako? Na petli Radnicka se ukrstaju samo dva pravca, UMP i Bulevar Vojvode Misica. Na Autokomandi se bez tunela, na Bulevar Oslobodjenja ulivaju Ljutice Bogdana, Humska, Vojvode Stepe, Kumodraska. Treba sve to povezati, a prostora nema. A nema ni para.Goldstein":gaygeps8 je napisao(la):Petlja Autokomanda u svakom slučaju neće biti komplikovanija o petlje Radničkastf":gaygeps8 je napisao(la):^^ pa niko zvanicno to nije pominjao, ali nasa novcana sredstva ukazuju na to da ce se jedva skupiti kinta za tunel, a za petlju Autokomanda, koja treba da bude daleko komplikovanija od petlje Radnicka......to je moj zakljucak, ne zvanicni stav.
Ако буде тако, биће добро (осим што ће мало без везе да изгледа са надвожњаком изнад кружног тока, бојим се да ће смањити видљивост?). Само да не усеру нешто и ту.vucko":3p7xo39c je napisao(la):Koliko shvatih,nesto slicno petlji u jurija gagarina ce biti,pogledajte renedere
Pa nadm se da nije. Jer ovo nije petlja, vec nadvoznjak, i ima da sje*******e ceo taj kraj.blagoje":1oboxyow je napisao(la):Što se tiče Autokomande, jedino što sam pronašao je ovo:
http://www.gradjevinarstvo.rs/tekstovi_slike/tekstovi/ump 5.jpg
E sad, da li je to usvojeno, ja ne znam. Ako je suditi po "petlji" kod hipodroma, i ovo je daleko od konačnog rešenja.
Feb 2009
Mar 2009
Apr 2009
May 2009
Jun 2009
Jul 2009
China's anti-corruption watchdog has said that 106,000 officials were found guilty of corruption in 2009, an increase of 2.5% on the year before.stranac":2ia0pv29 je napisao(la):Ali oni imaju novac i nekorumpiranu vlast.