Pa sta? Vidis da prosecnog glasaca u Beogradu to ne tangira.Ovom gradu toliko toga nedostaje da fudbalski stadion nije ni u top 100 potreba koje bi trebalo biti rešene.
Apsolutno je strašno što oni grade toliki stadion putem zaduživanja, a dobar deo grada i dalje nema kanalizaciju, nemamo pogon za prečišćavanje otpadnih voda, nemamo metro, fale mostovi itd.
Prosecni glasac u Beogradu ne zna gde se nalazi, niti gde je ostatak sveta. To je nazalost napravljena zombirana nacija ispranog mozga ruzicastim i happy talasima. 70 posto nije nikada preslo granicu, ili granice bivse Jugoslavije, mogu progutati svaku pricu da smo najbolji, najnapredniji, ekonomski tigar
Druze podatak da 70 posto nije bilo van granica bivse Jugoslavije nije moj, vec Republickog zavoda za statistiku. Budim se lepo, hvala na pitanju. Izadji malo iz Beograda, ja idem cesto po najudaljenijim selima Srbije, medju socijalno ugrozenim licima, veruj mi da to sto se nama pricinjava u uzem Beogradu nije ni priblizno realna slika kako je u Vladicinom Hanu, Surdulici, Pirotu, Knjazevcu, Zajecaru, selima Zlatiborskog okruga i sl. Nastavi da zivis u svom balonu, boli me uvo.Mi smo glupi, najgori smo, ruzni smo, vidi kakva smo govna, niko nigde nije bio i nista ne zna, mi nemamo leba da jedemo, deca nam se lece smsovima. Brate kako se ti budis ujutru i funkcionises kada tvoj mozak porizvodi ovakve misli?
"Poslovna zgada FSS imaće 6.968 m2, veliku podzemnu garažu, imaće najveći edukativni centar u Jugoistočnoj Evropi, moderne i prostrane kancelarije, sve službe Saveza biće pod jednim krovom (sada su na četiri različite lokacije), muzej, fan šop... Energetski efikasna, pametna zgrada, najmoderniji administrativni centar jednog Saveza u Evropi", rekao je Šurbatović u razgovoru za "Sportal" i otkrio da su sa pomenutom bankom postignuti i drugi dogovori:
"Ono što je još benefit je što ćemo dobiti i ozbiljno sponzorstvo OTP banke, a aranžman obuhvata i izdavanje poslovnog prostora za ekspozituru i sefove banke koja će ostati u prizemlju zgrade. Prihod od zakupa koji je dogovoren biće veoma značajan i pokrivaće sve tekuće troškove, uključujući i održavanje i osiguranje objekta. Tako da su benefiti realizacije projekta višestruki. Savez će dobiti najmoderniji administrativni centar u Evropi, još jedno veliko sponzorstvo i značajan prihod od rente dela prostora. Povezivanje saveza sa jednom od najvećih regionalnih poslovnih banaka je dugoročno možda i najvažniji deo ovog za savez izuzetnog aranžmana", dodao je generalni sekretar našeg fudbalskog saveza.
УЕФА се не бави противпожарним правилима. То је питање јавне безбедности и регулише га национално, евентуално европско законодавство.Drvo je izbaceno pretpostavljam zasto. Pre nekoliko meseci Precednik je jednom pomenuo da UEFA ima primedbu na upotrerbu drveta zbog protivpozarnih pravila i da se mora naci neko resenje.
Da obilk tribina je po meni staromodan i podseća na stadion u Makedoniji.