Sve se slažem ali me i dalje boli duša kad pomislim kako su Arsenalov Hajberi pretvorili u stanove. To je zaista bio stadion koji je imao kulturnu i istorijsku vrednost + i to što je meni bio omiljen stadion na svetu.Kad mogu jedan Inter i Milan da sruse San Siro, ja ne vidim sta je problem sa rusenjem Rajkom Miticem ili JNA. Stadioni nemaju nikakvu kulturnu i istorijsku vrednost, vec su prostori za zabavu koji treba da imaju sto veci komfor
Pa ceo novi beograd su nekad bile bare,jel to znaci da bi i dalje tu trebalo da budu bare?
Зато што је инфраструктура ка Сурчину већ преоптерећење, и нема канализације.Mnoga prigradska naselja su nekada imala samo kuce,a sad imaju dosta zgrada.Zasto nebi i Surcin?
Da se napraviti,i infrastruktura a i kanalizacija...Зато што је инфраструктура ка Сурчину већ преоптерећење, и нема канализације.
То ће да потраје. Погледај како су изоставили неке просте ствари као што је спајање нове магистрале са аеродромом нпр.Da se napraviti,i infrastruktura a i kanalizacija...
Па имамо ОФК Београд, значи само да се близанци утопеNajpametnije resenje je napraviti FK Beograd. Spoje se Zvezda i Partizan, imaju 50 igraca, ostave 15 najboljih, 35 prodaju, kupe za te pare novih 10, prodaju jedan stadion, od tih para srede drugi i toeto.
Ali dobro, nece se desiti
Pa tek ce sad da se sve to ubrza.Kada naprave stadion,sve ce da bukne u okolini.Surcin pogotovo.Jedino ako budu poslusali vas,ogroman stadion,a okolo sve male prizemne kucice...hau jes nou.То ће да потраје. Погледај како су изоставили неке просте ствари као што је спајање нове магистрале са аеродромом нпр
Ovaj 2023.godine se nije ni odrzao jer Argentina nije imala para.Ljudi misle da je ovo Expo World Fair. Taj surčinski Expo će biti jedno veliko bacanje para, gde će ti hangari zvrjati prazni najveći deo godine i odnositi milione na održavanje.
Bolje neka presele vladu i predsedništvo iz centra Beograda u Surčin, i smanje lepo gužve.
Jedna od retkih pozitivnih stvari koje nam se desiše u proteklih 12 godina, a rekao bih i duže.
Rešiće se to. Niko nije lud da pravi ovako nešto skupo, a da nije rešio osnovne infrastrukturne probleme.Зато што је инфраструктура ка Сурчину већ преоптерећење, и нема канализације.
Pa dobro, ali ovo je top kako su uradili render. Nema logike da jure još 10 opcija preko tendera, ako su ovi španci već pokidali.Zanimljivo je da je sve radjeno bez javnog nadmetanja, a priliku da projektuju stadion i expo dobili su Fenwick Iriabrren architects iz Španije, pobednici konkursa za Savski trg. Kakva slučajnost.
Ja nisam optimista, mislim realno koji procenat stanovništva bi dolazilo u filharmoniju? To bi zvrjalo prazno. Ok je to izgraditi nekad kada bude bilo interesovanja, ali graditi filharmoniju da bi ispratili trendove ili šta već ne znam koliko je opravdano. Nismo mi baš društvo gde bi takvi objekti bili popularni.Avaj, smatracu ovaj Expo uspesnim ako pored celog sajma, nekako izgradimo Beogradsku filharmoniju pored Usca, ali sam verovatno previse ambiciozan, kao i uvek.