mekbejn
Advanced
Srušiti oba a napraviti jedan zajednički.
Ostatak zemljišta prodati da bi se delimično pokrila cena gradnje novog
Ostatak zemljišta prodati da bi se delimično pokrila cena gradnje novog
serbianac":1eowyxjq je napisao(la):Fudbal nam je na takvom nivou da su ti stadioni zaista deo istorije i tradicije i dok ne dođu neki arapski goniči robova ili ruski tajkuni kao Vlasnici sa velikim V nema ništa ovde od fudbala. Ovi uskoro neće imati para ni za struju a kamoli za sređivanje ruina na kojima od jeseni više neće moći da se igraju utakmice pod okriljem UEFA.
Vreme samoupravljanja je davno prošlo i povici ne damo zvezdu ili partizan ne piju vodu jer mi živimo u zemlji srbiji
i mi nemamo para.
Борчанац je napisao(la):Свако твоје али, носи мојих 100 али... И свако твоје има преклапања у мом. Видео си претходни пост, сам сам навео личности које си и ти, само индиректно.
Док сам писао пост ти си одговорио а ја нисам ставио цитат, алудирао сам на Пантографов пост.
Тако да смо се преклопили и поклопили иако смо са две различите стране Топчидерског брда :wink:
Борчанац je napisao(la):Мислим да оба клуба сасвим комотно могу да брину о себи, само да се држава повуче из њих и да их обештети.
Заједнички дуг им не прелази цену нешто бољег светског играча, при свему томе.
Из твојих уста у Божије уши али нисам сигуран да "држава" има намеру да се одрекне пореза, камата и недефинисаних главница. Пре бих рекао да им је продаја Звезде и Партизана лакша опција од продаје рецимо Телекома. Зарадиће они и на овоме сигуран сам, опростиће будућем купцу део дуга и део пореза зарад неких "интереса" у неким другим пројектима, :lool: класично прављење теорије завере, али нажалост врло реално код нас.
Борчанац je napisao(la):Зашто не би имао компензацију инвеститор у и онако напуштеном земљишту Банатског дела града, наравно да није блесав ни инвеститор и да хоће зараду. Како год, само је јасно да то не сме да се финансира из народне кинте у овој ситуацији...
Мени је та локација више него ОК али не би било лоше да као што је спомињано у претходним постовима, будућа локација има директну везу са било каквим обликом шинског превоза, воз, метро, управо због великог броја људи који би опседали тај објекат у извесним ситуацијама.
Такође, знам да је било доста повика на дискутабилне имовинско правну ситуацију на том подручју близу новог моста, али можда и нисам у праву, обзиром да је то велики простор.
Знам за структуру ваше Скупштине као и на сва срања која су вас дрндала ових 10-20-30 година али ни код нас није ништа боље, ево ова ст*** није данас дала оставку него него је само пребацио ингеренције на оне хијене испод њега.Борчанац":7fwv9clp je napisao(la):Видиш силно грешиш овде јер Звезду већ деценијама не дамо и нећу претеривати ако кажем да смо и крв проливали да њом не манипулише Милошевић, а брањена је и од Мишковића и ко зна чега све. А поготово неће да је се докопа пичкоусти, како сада све више бивши саборци називају ППВ-а и поклони оном номаду, јахачу камила.
Борчанац":1zkfi5fx je napisao(la):Видиш силно грешиш овде јер Звезду већ деценијама не дамо и нећу претеривати ако кажем да смо и крв проливали да њом не манипулише Милошевић, а брањена је и од Мишковића и ко зна чега све. А поготово неће да је се докопа пичкоусти, како сада све више бивши саборци називају ППВ-а и поклони оном номаду, јахачу камила.
Борчанац":17meb9ux je napisao(la):Што се железнице тиче не верујем да ће икада да се гради само због стадиона.
Борчанац":2m7twrx8 je napisao(la):Па успевали су по мало сви, зато и јесмо у таквом стању. А господин којег помињеш зна и сад да залута, био је и код тебе у Братислави, кад беше 2009/10 ваљда. Чак сам га и сликао, симпатични туриста, свима би да се допадне, са свима да стане, поприча у друштву сина. А сада архитектама одговара онако дрско за СА.
Исто мислим да се нико од цигана неће бунити ни против приватног капитала, само неки услови морају да постоје :wink: