Imao bi 50% vise glasova kod evropske publike. Neko bi izbacio ono njegovo priznanje da je spavao s muskarcem. Cela LGBT masinerija bi se ukljucila u svrhu te promocijeEra Ojdanić treba da predstavlja Srbiju. Mada, mislim da bi on oduvao jer bi bio zanimljiv Evropi.
Početak i kraj.Sta fali breskvici? Etno stil?
Otrovni stvore.. šta 'oćeš, vidiš da pobednica voli Cecu i piše za Anastaziju, napravila hit za Južni vetar, mlada, poznata i uspešna, jeste da deluje ne baš pametno i ne zna da priča i malo je glupa, i pesma i nastup je iskopiran od Švedske od pre par godina, ali je patriJotkinja i opevala je naše pobede u ratu i trudi se i mlada je...Beovizija je kao Specijalna olimpijada. Čak iako pobediš, i dalje si retardiran.
A zasto mislis da se peva o pobedama? Ja bih rekao da se peva o gubicima… ne znam zasto ljudi uopste povezuju sa kosovom, mozda zbog etno stila. Smeta im breskva, a tojotora koja navodno peva o srpsko osvajackim ratovima to je ok, a text nigde veze random pobacane reci. Meni vise smeta taj mumlajuci jula baba semonidaH stil. U svakoj pesmi nadjemo nesto sto eto bas asocira na nesto nase nacionalisticko.Ne znam da li sam pisao, ali cu ponoviti opet. Iskreni sam nacionalista, a Breskvicin hit bi trebao da se peva, forsira tek onda kad pobedimo ili imamo neki ozbiljan rezultat, kad resimo te crne ptice (vrane) kako god, no kako svakim danom gubimo Kosovo sve vise, da lazem sebe, da padam pod jeftinu propagandu... ne ide.
Pevanje... udaranje po grudima.. isprazne floskule... srbovanje.. dok Ptari ozbiljno rade jer su nas provalili u dusu kakvi smo, a malo pevaju. Ja bih da konkretno radimo, a ne da pricamo/pevamo/blebecemo.. prosto inteligencija pati sa ovakvom postavkom stvari. I to od strane tetovirane pojave koja je vise plesacica jer nema glas, otprilike nivo Karleuse.
Ne brini se, napolju sam uzivam i perem oci od one bolidizije sinoc. Sreca pogledao sam minut.Idi poberi nešto iz bašte Marikse, nedelja je... i toplo je vreme, sigurno je nešto već sazrelo...
Pa sad, ako ćemo da budemo skroz precizni, Evrovizija ne bi trebalo da bude takmičenje država, nego (radio)televizija, jer samo one mogu učestvovati, odnosno samo one mogu biti član EBU. To je onda pojednostavljeno pa se kao takmiče države. Pa tako onda tu ne mora da postoji demokratija, nego onako kako televizija odluči - kod nas 50-50 žiri i publika. Kod nekih je to daleko komplikovaniji sistem, eto Island u finalu ima 5 pesama, a tek u superfinalu od 2 pesme odlučuje publika. Hrvati su Doru malo izmenili pa sad se računaju i glasovi nekih evrovizijskih novinara iz par država. Švedska takođe uključuje i glasove iz drugih država. Kod nekih se uključuju i lokalni novinari, odnosno "press room". A negde, kao što je kod nas par puta bilo, se interno bira izvođač i pesma.ako smo demokratska zemlja, onda nam treba ono sto predstavlja nase drustvo da uvek ide na evroviziju, i sta nase drustvo voli, a to je ono sa dna kace, turbo folk
jer muzicki ukus nacije nam je povezan i sa tim da smo povrsni kao narod
Uraganke su poprilicno popljuvane od strane evrovizije. Nema normalno tamo, što nenormalnije to bolje. Može se videti i po pobednicima poslednjih godina. Valjda jedne godine pobednik bio neki žena muškarac.A sada 4 godine za redom imamo različite predstavnike sa odličnom produkcijom.