Šta je novo?

Muuusic

Оперисан сам од тога да ме смрти познатих особа ражалосте, али одлазак овог човека ме и данданас погоди...
Један од људи који чине Београд, метрополом. 😊

Златне године јефтиних порока, разврата и неморала 🥹

Можда нешто најбоље икада, изведено уживо. 😊

ед Који лик је овај Блек Френсис, ауууу! 😊

Poslednja izmena:
Вештачка интелигенција створила нам је неслућене могућности и донела нешто што нико није тражио али нам је свима било потребно

Poslednja izmena:
Још један доказ колико су уствари турбофолк и метал сродни жанрови :D

ја се извињавам свим металцима света, ал дошљк гађа у центар - метал је баш сељана! 😂

ово је квалитет:

Још један доказ колико су уствари турбофолк и метал сродни жанрови :D
Многим људима вероватно делује као шала али посматрано кроз музичку теорију метал и наш фолк деле доста истих или сличних ствари.
Исто важи и за фолк и тренс.
Посматрано ван жанровских подела и окрива два на први поглед потпуно различита жанра у ствари имају много тога заједничног.

ако нешто волим од мјетала, онда је то ово

нека средња школа, ***ига😂

Вештачка интелигенција створила нам је неслућене могућности и донела нешто што нико није тражио али нам је свима било потребно

Meni to i delje zvuči kao nekakva seljanija.. iako nisam odlušao originalno izvođenje... 😁 na foru Amadeus benda i tsl.

Mada ima i dobrih tih covera u drugom žarnu pogotovo kad nije AI nego neki bend sam uradi

Ozu, meni je početak osnovne, tvoja kasna srednja. Vreme terminatora 2, mtv-a. Jedini na Voždovcu smo imali satelitsku antenu za ceo kvart, preteča kablovske... Kad se samo setim koliki je to tanjir bio, za sve zgrade u kraju, jedno 5m u prečniku. Sve smo gledali još 1990. Sky news, CNN, cartoon network... Napredan kraj je bio a danas, da ne zakoračiš, sve što je moglo je propalo, nadogradilo se, ogradilo se, urbanistički urnisalo.

Jbt nema prodavnice gde neko nešto nije spontano ogradio, napravio mali magacin ili eto tek tako prisvojio javno zemljište, ispod stepenica, uz stepenice, proširio prodavnicu, probio krov i nadogradio stan, podrum i garažu spojio u još jedan stan. Jbt 1990. kad je naselje izgrađeno i useljeno je poslednja normalna godina mog života. Mogao si svuda prići i igrati se, sad je 70% javnih površina oko zgrada, spontano prisvojeno i ograđeno. Klupe povađene. Nemaju klinci ni pristojan neki zidić gde mogu da sednu i bleje...

свска част, ноле, делујеш ко баш фин лик😊
ја сам 90те напунио 14,и вероватно ми је најлепши део живота😊

Hahaha lol... pa to si mi već rekao... nisam pokvario sam se, nažalost... al jesam bio nekad 😄

• Sviđa mi se
Reagovanja: ozu
па нисам ти рекао, рекао сам да пуним у јануару 50,ти си сам израчунао које сам годиште😂

љубитељу хороскопа😂

Било би занимљиво да сви поставимо омиљену песму из године у којој смо рођени.

Meni to i delje zvuči kao nekakva seljanija.. iako nisam odlušao originalno izvođenje... 😁 na foru Amadeus benda i tsl.

Mada ima i dobrih tih covera u drugom žarnu pogotovo kad nije AI nego neki bend sam uradi
Био је један симпатичан бенд који је радио само обраде народњака у мјетал.

A има и више бендова који су намерно мешали рок жанрове са народњацима.

https://youtu.be/xNauAxYU1hw?si=wUYvhRcRuEAJQ280

https://youtu.be/eVmlqld7AB4?si=GgrxoeB1_w-44Qi-

Vrh