Mora samo da kažem jednu stvar, ovo ste odradili skoro ko gsp. Po gotovo ti JohnnyLee. U ostale prigradske linije stavio i ove pod 19x si stavio gomilu koji imaju svoje jasno mesto 706, 707 idu u Zemun, 706E vozi samo kroz Zemun itd. 18 si stavio na voždovac, jer si ti iz Jerkovića, jelte, a što da 18 ne bude međ Zemunskim linijama. Linije sa 8x već sada skoro sve idu kroz Zemun, 81,82,83,84,88, a ti si uzeo sve osmice i prebacio ih na palilulu.
Meni sadašnja numeracija odgovara, otkad idem češće kroz centar čak sam naučio i koje sve linije spadaju pod trole Manite se ćorava posla, ko će bre da sa navikava na nove linije, a ljudi čak i određenu liniju gledaju kao neki simbol svog kraja NG84, Kotež 43, 23....
Nisam hteo nikoga da uvredim, samo mislim da za ovim nema potrebe, a pogotovo da ima većih problema u javnom saobraćaju Beograda.
Meni sadašnja numeracija odgovara, otkad idem češće kroz centar čak sam naučio i koje sve linije spadaju pod trole Manite se ćorava posla, ko će bre da sa navikava na nove linije, a ljudi čak i određenu liniju gledaju kao neki simbol svog kraja NG84, Kotež 43, 23....
Nisam hteo nikoga da uvredim, samo mislim da za ovim nema potrebe, a pogotovo da ima većih problema u javnom saobraćaju Beograda.