Šta je novo?

Most Gazela i Mostarska petlja

Samo razmislite malo kako ce ta lepa i sjajna narandzasta ograda izgledati kada na nju padne tona cestica smoga, pomesana sa solju i rizlom i jos na to kad se doda malo beogradske bljuzgavice ima da bude dobitna kombinacija.

Ko mi kaze ime te boje dobija nagradu....
 
Ograde na autoputu su nekada bile narandzaste, kao i pecurke za stajalista GSP-a. Nostalgija :)
 
A jel će ona narandžasta ograda (ili šta li je već) po sredini mosta ostati kao takva ili? S obzirom da se mnogo ne razumem, nekako mi izgleda nedovršeno :) Pa narandžasta je i inače originalna boja mosta koliko se sećam. Sećam se još da smo se kao klinci peli po onim kosim stubovima sa obala :rolleyes:
 
Gazela izgleda sada potpuno svetski ! Svaka cast ! :kk:

Samo vec sam se smorio kada pomislim da ce zima stvarno da zagaravi ove lepe ciste ograde i zidove :|
 
Sto se narandzasste ograde i smoga tice... Mislim za to postoji resenje... pranje. Ako moze tunel redovno da se pere mogu i ograde,
 
Данас сам прошао и завршавали су фарбање ограде на укључењу из правца Савске.
 
Матеја Бељан":e5e1cpen je napisao(la):
Sto se narandzasste ograde i smoga tice... Mislim za to postoji resenje... pranje. Ako moze tunel redovno da se pere mogu i ograde,
Tacno, pranje. Secam se da sam davno, na autoputu u Madjarskoj video kamion za pranje bankina! Slican je onima sto kose travu. Ali, mislim da nijedna nasa sluzba nema takvo sokocalo. A i, sta ce im, kad imaju stare dobre `belke``.
 
Unimog je čudo! :) Ima ih u voznom parku svako komunalno preduzeće (bar po nekoliko komada), a upotrebljivije vozilo (na ovoj planeti) ne postoji! ;) Koliko modularnih dodataka postoji za njega - niko ne zna (ako neko komunalno preduzeće ima potrebu za nečim što nije u proizvodnom programu, Mercedes će i to konstruisati i prodati)... Doduše, koliko znam, cifre za dodatke nisu nimalo naivne!
 
Unimog is the thing!Stvarno svaka cast onome ko ga izmisli

Nego videh danas iz savske prvi put uzivo ogradu i moram priznati da je sexy.A radnici,rade li rade :kk:
 
"PUTEVI SRBIJE" NAJAVLJUJU

Izmene saobraćaja zbog radova na "Gazeli"


Zbog radova na rekonstrukciji "Gazele", od Ulice kneza Miloša do Bulevara vojvode Putnika, od sutra do 29. novembra ujutru će za saobraćaj biti zatvorena polovina leve trake u smeru ka centru grada, cela leva traka i deo desne trake u smeru ka Topčiderskoj zvezdi.

Trolejbuski saobraćaj na mostu biće i dalje u funkciji, najavljeno je iz "Puteva Srbije".

Na uključenju na autoput ka Nišu iz pravca Sajma i Savske ulice i isključenju sa autoputa iz pravca Niša ka Sajmu i Savskoj noćas, od 22 do 6 časova ujutro, za saobraćaj će biti zatvorena leva polovina kolovoza, dok će se saobraćaj odvijati desnom polovinom kolovoza.

U noći izmedju utorka i srede, od 22 do 6 časova, za saobraćaj će biti zatvorena desna polovina kolovoza, dok će se saobraćaj odvijati levom polovinom kolovoza, navedeno je u saopštenju.
 
Ja sve strahujem da ti radovi iznenadno ne prestanu da se izvode, pa odahnem kad god vidim ovakvu neku vest.
 
Da li je u planu instalacija dekorativnog osvetljenja gazele (nesto tipa osvetljenja Brankovog mosta)?!
4425_1013554915632_1727845233_22461_2998002_n.jpg

...ako i posle rekonstrukcije ostane u mraku bice stvarno zalosno :grand:
 
Kako su najavljivali pre rekonstrukcije, planirano je dekorativno osvetljenje.
 
Drustvo, ukoliko niko nije primetio, na novim razdelnim ogradama predvidjena su mesta za ulicnu rasvetu, a svaki stub je perforiran, rupama, kroz koje ce da se provuce napojni kabl.

Znaci, ratosiljacemo se onih bandera sa strane i sajli, i Gazela dobija normalnu rasvetu. :gobb:
 
Vrh