Wile E. Coyote
Advanced
Проблем је што не постоје траке за убрзавање и успоравање у том случају. Онда по изградњи обилазнице зауставна трака једино може да постане жута трака, да би било колико-толико безбедно.
lepo receno, jer definitivno treba da se uredi i pesacki deo mostara2012":1ca7xcqd je napisao(la):Zaista odlično Gazela dobija novi život,jedva čekam da zamene sve ograde,posebno one na pešačkim pasarelama.. :kafa:
Bio ja u Mostogradnji nekim drugim poslom ... Nemoj da se brineš ništa odradili su antikorozivnu zaštitu u nekoliko slojeva (ne Mostogradnja nego antikorozivci - specijalisti), a konstrukciono ta ograda na sredini mosta izdržava udar pod 90 stepeni udarcem siline 10.000 kg.. BTW u toku nanošenja primarne boje udario je jedan automobil u ogradu - rezultat ogradi ništa, on polupan skroz..ретардињо":1hucr4pf je napisao(la):Баш доообро изгледају ове рампе!!! Одлична је ограда (конструкционо и естетски), некако су и ове боје освежиле све!!!
Једино не знам како ће зими да се понаша она метална ограда на мосту, у смислу што је направљена од квадратних цеви, па ће можда између бити запуњена оном београдском мешавином снега, соли и гарежи...мислио сам да ће да је обложе нечим да мање задржава прљавштину...
Znam, napisao sam narandzasta. Sa "sarena" sam mislio na bojnata, obojena itd...Sallex":h8pwd05n je napisao(la):Није шарена већ наранџаста Баш је боље да није сива, и онако је све у овом граду сиво...