RockerSVK
Higher intermediate
Данас ујутру коначно отворена улазна рампа из ул. Владимира Поповића у смеру ка Нишу
Извор: КБЦнет/Накси веб камера
Извор: КБЦнет/Накси веб камера
www.beograd.rsЈавно предузеће „Путеви Србије” саопштило је данас да ће се од вечерас, од 22 сата до сутра ујутру у 5 сати, у оквиру редовног одржавања аутопута Е-75, изводити радови на замени порталних табли на мосту „Газела”.
Током извођења радова, за саобраћај ће бити затворене возна и спора коловозна трака на мосту, у дужини од 500 метара у смеру Шид–Београд.
Радови ће бити обезбеђени адекватном саобраћајном опремом и сигнализацијом.
ЈП „Путеви Србије” апелују на возаче да поштују постављену саобраћајну сигнализацију и прилагоде брзину кретања условима на путу.
Уместо овог како је сада:direktor":2i0zg5zs je napisao(la):Wil kako bi ti to uradio i gdje je onaj dio sto si rekao da nedostaje cini mi se nadvoznjak gdje bi po tebi trebalo da bude :kafa:
Dobro su se setili, ovo do sada je bila katastrofa. Nije mi jasno zašto nisu uradili privremeno osvetljenje, kao kad su noću asfaltirali ostatak auto-puta kroz grad.vucko":1249xcn0 je napisao(la):Sijalice stižu na Gazelu
N. V. BRKOVIĆ | 12. novembar 2010. 21:03 | Komentara: 1
Radovi na prestoničkim ulicama i ovog vikenda menjaju režim saobraćaja i javnog gradskog prevoza. Električari mostu vraćaju osvetljenje. Putari i u Beogradskoj, na bežanijskoj petlji...
Мени се у принципу не свиђа гомила жица које висе изнад коловоза.PIGLET":1zpvq4iz je napisao(la):Da to to znači, mada ne vidim šta imate protiv onih koje su do sad bile, radile su svoj posao a i stubovi su im zaštićenij (iza ograde)i od ovih u sredini, koje jelte neko teže vozilo može da satre.