To je vrlo dobro pitanje! Ono što bih ja voleo je da se uradi rekonstrukcija, odnosno dogradnnja po originalnom planu - tj da se na strani ka Senjaku napravi identičan plato onome ka gradu, ali bojim se da se to neće realizovati jer su stare privremene skele zamenili betonskim koje se nalaze na istim mestima.little lightning":11nmyswy je napisao(la):Ne znam da li ste prevideli moje pitanje, ali mene zaista interesuje da li neko zna nešto o tome da li će se rekonstruisati onaj plato na Mostarskoj petlji?
Bili su predviđeni, ali mislim da je svakome jasno da oni tu ne usporavaju saobraćaj, problem su gužve posle njih.Wile E. Coyote":12wiutdz je napisao(la):Да ли ја то добро видим да нису били предвиђени семафори??? :shok:
У зауставној траци никоме није дозвољена вожња.Ambassador":1bg96dmg je napisao(la):Ne, osim ako si autobus GSP-a.
Ako ćemo iskreno, mislim da je na auto-putu zabranjen saobraćaj gradskom prevozu, međutim ovo je gradski auto-put pa se GSP-u gleda kroz prste, tako da se zaustavne trake fizički ograđuju na mestima gde su isklkjučenja takođe i za stanice (npr. kod Arene ili SC).ACR":187vunxd je napisao(la):Na ostatku autoputa zaustavna, naravno, postoji i po propisima ni autobusi GSP-a ne bi smeli njom da idu.
Јеси ли сигуран? Нису предвиђене 3 саобраћајне без зауставних?vucko":12ttfuqc je napisao(la):Tako dakle.Zato i vidim za ovaj novi most u zemunu ce biti 2 obicne + zaustavna,a onda ce i nju prepraviti jednog dana na 3 trake...
Осим код Радио-Фара, где је станица на самом аутопуту.Ambassador":12ttfuqc je napisao(la):Ako ćemo iskreno, mislim da je na auto-putu zabranjen saobraćaj gradskom prevozu, međutim ovo je gradski auto-put pa se GSP-u gleda kroz prste, tako da se zaustavne trake fizički ograđuju na mestima gde su isklkjučenja takođe i za stanice (npr. kod Arene ili SC).ACR":12ttfuqc je napisao(la):Na ostatku autoputa zaustavna, naravno, postoji i po propisima ni autobusi GSP-a ne bi smeli njom da idu.
Što je jedna inherentna odlika auto-puta. Malo, malo, pa stanica gardskog prevoza.Wile E. Coyote":30w7udfk je napisao(la):Осим код Радио-Фара, где је станица на самом аутопуту.Ambassador":30w7udfk je napisao(la):Ako ćemo iskreno, mislim da je na auto-putu zabranjen saobraćaj gradskom prevozu, međutim ovo je gradski auto-put pa se GSP-u gleda kroz prste, tako da se zaustavne trake fizički ograđuju na mestima gde su isklkjučenja takođe i za stanice (npr. kod Arene ili SC).ACR":30w7udfk je napisao(la):Na ostatku autoputa zaustavna, naravno, postoji i po propisima ni autobusi GSP-a ne bi smeli njom da idu.
Zapravo, mislim da GSP ide zaustavnom trakom iz vrlo praktičnog razloga - u sadašnjim uslovima zauzetosti autoputa, bilo bi mu veoma teško da stalno menja traku kada god ulazi i izlazi iz stanice. Mislim da se sećam da je 17 nekada išla regularnom desnom trakom, dok su uslovi to omogućavali....Ambassador":127sfy7y je napisao(la):Ako ćemo iskreno, mislim da je na auto-putu zabranjen saobraćaj gradskom prevozu, međutim ovo je gradski auto-put pa se GSP-u gleda kroz prste, tako da se zaustavne trake fizički ograđuju na mestima gde su isklkjučenja takođe i za stanice (npr. kod Arene ili SC).ACR":127sfy7y je napisao(la):Na ostatku autoputa zaustavna, naravno, postoji i po propisima ni autobusi GSP-a ne bi smeli njom da idu.