mastercat":1wwmjnxs je napisao(la):Ja nista belo video nisam.
mastercat":1wwmjnxs je napisao(la):Ja nista belo video nisam.
Isto bih i ja voleo da znam.bojan87":vvaq248d je napisao(la):Jel se pomocna/pesacka totalno uklanja sa mosta, ili ce je vratiti ?
Sećam se tih avantura ne ponovilo se.markobg":3870rhkb je napisao(la):U prvoj polovini 90-tih bila je redovna pojava videti ljude da pesace preko Gazele, prevoza jednostavno nije bilo pa su noge bile najsigurnije. Ja lično sam prešao mnogo puta. Samo tada je bilo neuporedivo manje saobraćaja nego danas.
Inače, takođe cenim da u današnjim uslovima za tom pešačkom stazom i nema neke potrebe (mada se ponekada može videti neka hrabra duša kako prelazi ali mislim da je to pre zbog avanture nego preke potrebe), samo se bespotrebno povećava težina glavnog raspona. No nije bilo pitanje ima li staza smisao ili ne već hoće li je vraćati ili ne!?
Kako zabranjen prelaz mosta peske, kad ima staza?cgmiki":2pna10rt je napisao(la):Можеш да рачунаш да ће те патрола полиције, ако стоје на крају моста, казнити зато што је забрањен прелазак преко моста пешке.
Неизводљиво. Пешачка стаза није целом дужином, него само дуж главног распона.vucko":2qnmp80j je napisao(la):Dakle bolje je da tri trake prosire malo i da se ne vraca pesacka staza jer je most i onako samo za automobile?