Možda si u pravu, ali i kod mosta preko Ade je slična situacija sa bočnim rasponom, pa ga računaju kao sastavni deo mosta. Šta onda reći za most kod Beške.stf":h9u5ya8x je napisao(la):Нема челичног и бетонског дела моста. Мост је челични, а приступни путеви бетонски.
Пред реконтрукцију су постављене бетонски блокови готово свуда уз бочне ивице моста, на то мисли боца-ица.blagoje":1gwee1zv je napisao(la):Na samom čeličnom delu mostu nema betonskih ograda. One počinju tek od prvih nosećih stubova na obalama, a tu počinje betonska konstrukcija mosta. Slikovito, tamo gde je između suptotnih traka čelična narandžasta ograda, taj deo mosta je čelične konstrukcije.
Хајнц, отиђи до Газеле и покушај да удариш својом ногом или још боље главом, али свом снагом, о неки део те ограде па онда кажи да ли је од пластике !!! Лоше си чуо, а људи свашта причају и паметују, знаш и сам, само да се оцрни нешто што се јако добро ради. :bash:Heinz":2vj2tf57 je napisao(la):Na Gazeli nisu betonske ograde postavljene sad prilikom rekonstrukcije, koliko sam čuo u pitanju je čista plastika
Те су ту за привремено усмеравање саобраћаја. Лако се постављају, уклањају, а и с обзиром на то да нису са стране него "секу" правац кретања, уколико дође до неке незгоде последице и по ауто и по путнике и по одвијање саобраћаја су знатно мање. Зато су ту пластичне а не бетонскеHeinz":2l8vplwy je napisao(la):Ja sam mislio da se radi o onima koje se nalaze na samom kolovozu (prva slika pet postova pre mog, sa leve strane leve ulivne trake i sa desne strane desne ulivne trake).
То није мост, већ петља са приступницама. Мосте почиње доста ближе Сави.Михаило":62v65cv6 je napisao(la):Пред реконтрукцију су постављене бетонски блокови готово свуда уз бочне ивице моста, на то мисли боца-ица.blagoje":62v65cv6 je napisao(la):Na samom čeličnom delu mostu nema betonskih ograda. One počinju tek od prvih nosećih stubova na obalama, a tu počinje betonska konstrukcija mosta. Slikovito, tamo gde je između suptotnih traka čelična narandžasta ograda, taj deo mosta je čelične konstrukcije.
На овој слици из прве фазе реконструкције се лепо виде те ограде:
http://www.beobuild.rs/visuals/data/media/1/100704-GZL-13.jpg
Narode, na ovoj fotografiji se jasno vidi sta je most, a sta pristupna saobracajnica. Granica je veoma jasna.relja":1hnjj0ue je napisao(la):