Opustenooo
Intermediate
Jel' ce ovo biti konacna boja Gazele? Ova crvena? Ili je ovo samo ona antikorozivna zastita?
Хвала Нурко за одговор, а и Кокилију. :kk:Nurko7000":33yi74jk je napisao(la):@гага хвала, иначе на фликеру имаш и све детаље о фотографији и тачно време, као што @kokili пише сеп11 је септембар 2011...
скоро сам сигуран да је реч о коначној боји, мислим да је Газела имала исту ту црвену када је била завршена.Opustenooo":2e6721mz je napisao(la):Jel' ce ovo biti konacna boja Gazele? Ova crvena? Ili je ovo samo ona antikorozivna zastita?
САДА:NikolaSimao":ujr4vfz1 je napisao(la):Horizontalnu i vertikalnu signalizaciju u Beogradu "čita" celih 25% vozača (vertikalnu ni 10% ne "čita"), tako u vezi te nove horizntalne signalizacije...biće ista kao i stara. Razlika je u zaustavnim linijama (gde je "trougao" tu će biti isprekidana )
Reorganizovati trake...kako i što?
boca-ica":3pef3v94 je napisao(la):Danas sam busem prošao Gazelom iz pravca Ž. stanice ka Sava centru
i levi i desni zidi-ograda tobogana je na svakih 30 - 50 cm
ispucala od metalne konstrukcije do asvalta ,
a svaka pukotina je već obeležena kredom
Da je kreda bila deblja
tobogan bi se mogao nazvati ,,zebra,, :laugh:
alexa_ndar":84d8t3k6 je napisao(la):@jlaki:
kad sam procitao tvoj post pomislio sam da si skrenuo pamecu ALI, danas sam imao priliku da vidim ovaj video i mogu ti reci da mi se cini da bi bela boja dala jednu jako zanimljivu notu lezernosti elegantnoj liniji gazele. POgledajte oko 25te sekunde:
http://www.youtube.com/watch?v=hcos-s_I_fM&feature=player_embedded