vucko":29lztzgt je napisao(la):Lepe vesti.Piglet ako mozes pojasni mi to senilo i kako se onemogucava gledanje vozila iz suprotnog smera?
Popodne pustena vest za one koji nisu posetili prvu stranu sajta
Protekla su tri meseca od početka radova na revitalizaciji najprometnijeg mosta u Beogradu . U dosadašnjem periodu od starta rekonstrukcije, na ulaznim i izlaznim rampama kao i konstrukciji mosta mahom su bili izvođeni radovi na gornjem delu konstrukcije, dok će se u narednim fazama izvoditi značajnije intervencije ispod kolovozne konstrukcije.
http://www.beobuild.rs/read.php/439.html
Ako pogledaš dva video klipa (relativno lošeg kvaliteta) koje sam postavio juče, videćeš na portalima kamere za nadzor...RockerSVK":2g4vikx3 je napisao(la):Ех, кад би се само сетили да ставе комплет видео-надзор
Погледао сам и веома ме радује чињеница да ће бити ипак камера :kk:nenad78":3w55hd3w je napisao(la):Ako pogledaš dva video klipa (relativno lošeg kvaliteta) koje sam postavio juče, videćeš na portalima kamere za nadzor...RockerSVK":3w55hd3w je napisao(la):Ех, кад би се само сетили да ставе комплет видео-надзор