Mislim da to nema veze ,pa pogledajte istorijat cele priče i kako su ekspresno naseljeni bezkućnici tip pored Bellvila nikada tu niko nije ni živeo,malo pre Univerzijade ,jer je neko imao cilj da se oni fotografišu pored takvih naseobi što su i radili,a ja bio svedok dok sam prolazio tik pored naselja stranci ko zna iz kojih organizacija svakodnevno držali sastanke u centru naselja prikazujući im filmove na Platnu ??ko zna gde napravljene, pošto sam često prolazio pored, jednom me i zvali da siđem do njih misleći da sam stranac a kad su mi prišli i videli da nisam, pobegli su od mene glavom bez obzira jer su očigledno čekali nekog po dogovoru,prema tome nema paranoje,pa zar koordinatori nisu uhapšeni setite se malo, pa blokade ulica,pa parada raznih organizacija za zaštitu ljudskih prava koji su bili grubo odbijeni u skupštini grada,a najveći broj "bezkućnika" su bili sa Kosova,pa iz Bugarske ,Rumunije, pa su posle toga od jednom nestali,a znate da najveći broj njih rodom iz Srbije je imao kuće po unutrašnjosti, a sve je to bilo u vezi sa sporazumom o repatriaciji potpisanim sa Eu,gde su oni počeli da nam šalju "bezkućnike iz Evrope ali bez ikakvih isparava i dokaza da su rođeni u Srbiji.te ste mogli čuti a i sada pored Belvila Bugarski,Albanski i dijalekte ko zna odakle, e kada je ta koordinacija i veza sa inistranstvom postala više nego očigledna i prekinuta onda su napali Đilasa ,ali im to nije prošlo, a pre toga su politički uslovili kredit od Ebrd,mislim nema ovde radkalnih,levih ili desnih stavova već istina o realnom stanju bezkućnika u Srbiji i Beogradu,i neiskrenih namera od "prijatelja" a srećom je Srpsko nasleđe o dobrim odnosima sa bezkućnicima ,gde nisu mogli da nađu nikakvu organizovanu represiju u istoriji i danas odigralo da ostanu "zaštitnici" bez argumenata te su se i povukli,prema tome malo više argumenata u celu priču a i istinu,da stvari treba prikazti kakve jesu a ne kakve je neko iz nekih centara uticaja želeo da budu.