Šta je novo?

Moravski koridor E-761 (Pojate - Preljina)

Браво Даворе, треба сада само пратити део од петље Трстеник до петље Врњачка бања као и приступ петљи Врњачка бања са магистрале. Сем гомилања ризле да ли раде нешто на делу од Прељине до Адрана?
 
Браво Даворе, треба сада само пратити део од петље Трстеник до петље Врњачка бања као и приступ петљи Врњачка бања са магистрале. Сем гомилања ризле да ли раде нешто на делу од Прељине до Адрана?
Hvala puno. U Adranima se priprema podsloj za završni sloj pre asfalta.
 
StaraMo, hvala ti na odličnim snimcima, kao i na trudu i vremenu koji si utrošio.
Sada se već konačno zna kako će izgledati petlja Pojate i da će spoj dva autoputa takoreći biti iste funkcionalnosti kao i ostala uključenja/isklučenja kao što su na naplatnim rampama u Ćićevcu, Ražnju, Koševima... Očekivao sam da će taj spoj autoputeva biti sa po dve saobraćajne trake bar u delu KŠ-NI i BG-KŠ gde su bez problema i bez nekih velikih troškova to mogli da urade.
 
1000071225.jpg
 
Posle Vrnjačke banje fokus je na Preljina-Adrani a za to vreme regulacija Morave kod Magnohroma,petlja Kamidžora,most na Ibru...Sve su oni lepo isplanirali i namerno izazvali blokade u Mojsinju...To smo već videli na Milošu u Markovici...

Ko je namerno izazvao blokade? Kakve su to gluposti?
 
Država u dogovoru sa izvođačem radova.Više od godinu dana traje blokada od strane meštana u Mojsinju!Da li je neko objavio koliko su penali koje država treba da plati?Nije jer verovatno i ne plaća penale jer Behtel Enki ne odgovara da radi celu trasu odjednom.Pa penali bi koštali mnogo više nego tih par njiva koje su sporne.U Markovici je bila ista situacija,trebalo im je opravdanje za kašnjenje u probijanju tunela...
 
Poslednja izmena:
Meni je najlogičnije, a na osnovu satelitskih snimaka, da posle Vrnjačke banje završe do Vrbe ispred Kraljeva. Na taj način je maltene i Kraljevo povezano na AP.
Sledeće bi bilo Preljina-Adrani, i na žalost na kraju Adrani - Vrba. Na žalost, zato što se upravo u Kraljevu gubi mnogo vremena u tranzitu.
 
Vrh